Zlot w Mikstacie
Moderator: wujekp
Zlot w Mikstacie
Troszkę sztywne ifo poszłol o zlocie .Jeżli termin nie jest najszczęśliwszy ,bo i tydziń przed Świętami to warto pojawić sie tylko w sobotę .
Odlgłości nie są kolosalne do Łodzi około 110km ,Wrocław podobnie.
Jak to wygląda od strony przyjęcia zlotoiczów jdnodniowych.
My będziemy podobnie jak Nat plus Kapela czy sprawa obgadana Sylwia z właścicilem bo ja juz zarezrwowałem estradę prawdziwego folkloru.
Odlgłości nie są kolosalne do Łodzi około 110km ,Wrocław podobnie.
Jak to wygląda od strony przyjęcia zlotoiczów jdnodniowych.
My będziemy podobnie jak Nat plus Kapela czy sprawa obgadana Sylwia z właścicilem bo ja juz zarezrwowałem estradę prawdziwego folkloru.
Jurek odszedł od nas na zawsze...
Zlot w Mikstacie
Dzisiaj, najpóźniej jutro będę wiedzieć odnośnie waszych pytań...
Jak tylko będę miała informację napiszę.
Sylwia
Sylwia
Pajda z włoskiej stajni.
Zlot w Mikstacie
W imieniu KKMisfire i swoim przekazuje co następuje"KKMisfire" pisze:Dzisiaj, najpóźniej jutro będę wiedzieć odnośnie waszych pytań...
Sylwia

- termin na podjęcie ostatecznej decyzji to 29 luty

- osoby chcące uczestniczyć w zlocie tylko w ciągu dnia ??? myślę, że powinny zdeklarować się czy będą uczestniczyć w konsumpcji. W tej sytuacji powinny opłacić tylko posiłki - to jest tylko moja propozycja i sądzę, że bardzo rozsądna.
Proszę o szybkie i konkretne decyzje

Pozdrawiam D1
Kontakt: 783 390 662

Kontakt: 783 390 662

Zlot w Mikstacie
OK to ja tak jak mówiłem w tym drugim temacie o zlocie, przelew zrobiony za 2 osoby i czekamy do marca
Sam spróbuje jeszcze Borysa nakręcić coby swoją Delta lub Dedrą się wybrał

Sam spróbuje jeszcze Borysa nakręcić coby swoją Delta lub Dedrą się wybrał

Rodzinnie:
Były: Thema 3.0 V6/ Thema 2.0 Turbo 16v/Thema 2.0 8v/Kappa 2.4 TDS
Są: Y Elefantino 1.2 16v Super-Fire/ Lybra SW 2.4 JTD
Lybra SW 2.4 JTD 00`
Suzuki Swift 1.3 97`
Y Elefantino 1.2 16v 02`
Były: Thema 3.0 V6/ Thema 2.0 Turbo 16v/Thema 2.0 8v/Kappa 2.4 TDS
Są: Y Elefantino 1.2 16v Super-Fire/ Lybra SW 2.4 JTD

Zlot w Mikstacie
Panowie i Panie czas nieubłagalnie się zbliża do końca... i wszystkie gwiazdy na niebie mówią mi że chyba zlot się nie odbędzie z powodu braku odpowiedniej ilości osób... zostało jednak jeszcze parę dni i liczę na to, że sytuacja zmieni się na dobre, a zwłaszcza, że nie jest to zwykły zlot ( niespodzianka od sponsorów - szkoda żeby się zmarnowała )...
Sylwia
Sylwia
Pajda z włoskiej stajni.
Zlot w Mikstacie
no nawet nie żartujcie - mamy nadzieje że chętni się znajdą
prosimy o podanie aktualnej listy uczestników i czekamy na kolejne wpisy pozdrawiamy

prosimy o podanie aktualnej listy uczestników i czekamy na kolejne wpisy pozdrawiamy

DEDRA 1.6 SW SPRZEDANA
- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
Zlot w Mikstacie
No fakt, ciężka praca jaką włożyliście na organizację tego spotkania nie może iść w niwecz! Ze swej strony apeluję o uczestnictwo maksymalnej liczby ludzi. Pogoda już będzie ładniejsza, teraz z dnia na dzień już cieplej. Ja co prawda chory od tygodnia i na antybiotykach ale już "z górki"..."KKMisfire" pisze:Panowie i Panie czas nieubłagalnie się zbliża do końca... i wszystkie gwiazdy na niebie mówią mi że chyba zlot się nie odbędzie z powodu braku odpowiedniej ilości osób... zostało jednak jeszcze parę dni i liczę na to, że sytuacja zmieni się na dobre, a zwłaszcza, że nie jest to zwykły zlot ( niespodzianka od sponsorów - szkoda żeby się zmarnowała )...
Sylwia
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.
Zlot w Mikstacie
dziękujemy za bardzo budujące info. !!!!
i mamy nadzieje że wkrótce będziemy mieli okazje
i mamy nadzieje że wkrótce będziemy mieli okazje

DEDRA 1.6 SW SPRZEDANA
Zlot w Mikstacie
Lista na dzień dzisiajeszy:
kkmisfire 2os+1os+3os
D1 2os
Maciej_ignys 1os
Damian_S 2os
kkmisfire 2os+1os+3os
D1 2os
Maciej_ignys 1os
Damian_S 2os
Pajda z włoskiej stajni.
- maciej_ignys
- Klubowicz
Zlot w Mikstacie
Kurczę, jaka bieda"KKMisfire" pisze:Lista na dzień dzisiajeszy:
kkmisfire 2os+1os+3os
D1 2os
Maciej_ignys 1os
Damian_S 2os

Rozumiem, że jak w ciągu 6 dni nie zgłosi się jeszcze kilka osób to dla 11 nie pojedziemy ?

Zlot w Mikstacie
...nie bluznij Macieju !"maciej_ignys" pisze:Kurczę, jaka bieda"KKMisfire" pisze:Lista na dzień dzisiajeszy:
kkmisfire 2os+1os+3os
D1 2os
Maciej_ignys 1os
Damian_S 2os![]()
Rozumiem, że jak w ciągu 6 dni nie zgłosi się jeszcze kilka osób to dla 11 nie pojedziemy ?
- będę

Zlot w Mikstacie
Słoneczna + 1
Grzole 99%
Marco
Może Strang z Tadzikiem .
Nat +1,5
No wychodzi ,że z dwie dychy się nazbiera : yesyes :I jeszcze podobny klimacik do tego
Grzole 99%
Marco
Może Strang z Tadzikiem .
Nat +1,5
No wychodzi ,że z dwie dychy się nazbiera : yesyes :I jeszcze podobny klimacik do tego
Jurek odszedł od nas na zawsze...
Zlot w Mikstacie
Mnie również jeszcze nie skreślajcie (2+2). Staram się jak mogę...
Zlot w Mikstacie
Plany mocno się zmieniły. Ekipa z 8 zmalała do 1 osoby.Mnie również jeszcze nie skreślajcie (na jeden dzionek mógł bym przyjechać), ale interesuje mnie obecność 3 dniowa. CHCĘ być (wierzę że tak będzie!!!!!) obecny od piątku do niedzieli jako jednoosobowa reprezentacja z kujawsko-pomorskiego."kappa96" pisze: Planujemy przyjazd dwóch rodzin czyli dwoje dorosłych + dwójka dzieci w wieku szkolnym razy dwa.
NIE SKREŚLAJCIE !!!!