30.03.2008 - Lancia Mazovia Spot

Grupa Mazowieckie

Moderator: Wilkin

Awatar użytkownika
Weeb
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Weeb » 28 mar 2008, 14:48

Nieeeee no ja załamuję ręce. Jest piątek i trzeba uciąć dyskusję o miejscu rozpoczęcia spotkania.

Tym razem rozpoczynamy na Torwarze o godzinie 12.00.

Wiem, że nie każdemu da się dogodzić. Na spotkaniu możnaby omówić kwestie spotkań, godzin, miejsc itp. W jednym temacie robi się z tego za duże zamieszanie, a na koniec okażę się że nikt nic nie wie.

Tak więc proszę podklejcie tym razem Torwar godz. 12.00. W przeciwnym wypadku spotkanie będzie wielką niewiadomą ;-)
Pozdrawiam
Łukasz
------------------------------------------------------------------------
Była ostra Włoszka Lancia Kappa 3.0 '97

tony
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: tony » 28 mar 2008, 15:16

U kogo jest BANNER LKP ???
Ja mam:)co jest nawet zaznaczone w podpisie ponizej :D [/quote]

marco
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Post autor: marco » 28 mar 2008, 15:26

"Nat" pisze:Zapewne zauwazyliscie, że decyzja została podjęta-

SPOTYKAMY SIĘ O 12.00 NA TORWARZE

Póxniej przejazd na barkę- git.

I co, znajdzie się ten posiadacz bannera?
- PIEKNIE !
- Męska decyzja . : yesyes :
Bedę na Torwarze przed czasem .
do zobaczyska .
Marco.

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 28 mar 2008, 15:44

"tony" pisze:
U kogo jest BANNER LKP ???

Ja mam:)co jest nawet zaznaczone w podpisie ponizej :D
No to superancko. Tylko bądź ;)

"marco" pisze:
"Nat" pisze:Zapewne zauwazyliscie, że decyzja została podjęta-

SPOTYKAMY SIĘ O 12.00 NA TORWARZE

Póxniej przejazd na barkę- git.

I co, znajdzie się ten posiadacz bannera?
- PIEKNIE !
- Męska decyzja . : yesyes :
Bedę na Torwarze przed czasem .
do zobaczyska .
Marco.
Jasssssne ;)

Nadrabiam niedopatrzenie i umieszczam Cie & Betty na liscie obecności w pierwszym poście w topiku (boshe co za kudłate makaronizmy ;))
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Sixt

Post autor: Sixt » 29 mar 2008, 9:04

Houston mamy problem :?

Maraton

Przypadkiem przeczytalem dzisiaj w prasie ze w niedziele jest jakis : cenzura : maraton. Pod linkiem macie mapke w PDF-ie. Impreza odbywa się w godzinach 10-15.

Proponuję wyznaczyć alternatywę na wypadek niemożności spotkania bo z tej mapki to widzę że w miejscu spotkania zrobili sobie "Wodopój i punkt odżywiania"

Gdyby była rzeczywiście niemożność spotkania się proponuję aby miejscem był Plac Konstytucji - Parking pośrodku placu, odległość od planowanego miejsca niedaleka

:? :? :?

Dzisiaj były już zamknięte Aleje Ujazdowskie (nie wiem czy remont czy inne cuda ale coś czuje że jutro też będzie Meksyk pod Torwarem)

majcher1982
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Imię: Łukasz

Spot

Post autor: majcher1982 » 29 mar 2008, 14:18

Witam
Dokladnie w niedziele jest maraton proponuje spotkac sie o godz. 12 na placu konstytucji:))))))))
Lancia Kappa 2.4 JTD 2000r.
Łukasz
tel. 0 506 124 641

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 29 mar 2008, 16:04

NIe mieszamy, nie zmieniamy jesli to nie jest konieczne (moim zdaniem w tym wypadku nie jest) maraton biegnie przez pół Warszawy i chyba nie wygląda na to, by całe kwartały ulic wyłączali z ruchu.

Podsumowując:

Spot nadal zaczyna się o 12.00 na Torwarze.

W razie ewentualnych kłopotów podaję mój numer komórczany- warto zapisać na wszelki wypadek: 0 601 380 283
Pozdrawiam
Nat
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

arkashka

Post autor: arkashka » 29 mar 2008, 17:14

"Nat" pisze:NIe mieszamy, nie zmieniamy jesli to nie jest konieczne (moim zdaniem w tym wypadku nie jest) maraton biegnie przez pół Warszawy i chyba nie wygląda na to, by całe kwartały ulic wyłączali z ruchu.

Podsumowując:

Spot nadal zaczyna się o 12.00 na Torwarze.

W razie ewentualnych kłopotów podaję mój numer komórczany- warto zapisać na wszelki wypadek: 0 601 380 283
Oczywiście, że pół Warszawy nam nie zamkną, ale na parkingu Torwaru mają przewidziany jakiś wodopój czy coś w tym stylu. Proponuję, w ramach nie zmieniania, spotkać się pod stadionem Legii, czyli po drugiej stronie ulicy (jeśli nie ma meczu żadnego oczywiście).

Ewentualnie zapodajmy na forum Carrefoure'a, że miejscówka jest już zarezerwowana :lol:

P.S. Wiem z pewnego źródła, że parking już teraz jest zastawiony przez autobusy. Nie wiadomo co będzie jutro.

Sixt

Post autor: Sixt » 29 mar 2008, 20:01

"Nat" pisze:Nie mieszamy, nie zmieniamy jesli to nie jest konieczne (moim zdaniem w tym wypadku nie jest) maraton biegnie przez pół Warszawy i chyba nie wygląda na to, by całe kwartały ulic wyłączali z ruchu.
Ja nie mam nic do tej miejscówki jaką jest Torwar. Chodzi mi po prostu abyście wzięli pod uwagę że:
1: jutro jest ten : cenzura : półmaraton
2: Legia Warszawa - Korona Kielce o 14.45
3: Jak dla mnie to ludzie się jutro mocno zdziwią bo o tej imprezie pierwszy raz uslysza i beda po prostu korki więc lepiej być przygotowanym i dmuchać na zimne.

"arkashka" pisze:
Proponuję, w ramach nie zmieniania, spotkać się pod stadionem Legii, czyli po drugiej stronie ulicy (jeśli nie ma meczu żadnego oczywiście).
Mówisz masz :wink: 30.03.2008 14:45 Legia Warszawa - Korona Kielce

nietoperz

Post autor: nietoperz » 29 mar 2008, 20:09

To może jednak parking przy placu konstytucji? Skoro mamy taki wysyp imprez masowych to może warto pomyśleć nad zmiana miejscówki?

arkashka

Post autor: arkashka » 29 mar 2008, 20:25

Parkingów Ci u nas dostatek. PlacTeatralny? Plac Konstytucji? Obydwa miejsca obfitują w dużą ilość kanjp, a przecież o to w tym wszystkim chodzi, żeby gdzieś usiąść i pogadać.

marco
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Post autor: marco » 29 mar 2008, 20:49

8O - jak juz będziemy mieli spotkać sie w np. Konstancinie
- proszę , niech ktoś da mi znak na phone 660 401 299. :?
Dziekuję .

arkashka

Post autor: arkashka » 29 mar 2008, 20:58

Mądrego człowieka to i warto posłuchać:
Stara Papiernia
Restauracja Konstancja
Tężnia
:wink:

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 29 mar 2008, 21:15

to napiszmy tak:

Nie będziemy nic zmieniać za pięć dwunasta, bo powoduje to tylko chaos. Zresztą nie każdy odwiedza forum codziennie, równiez spotowicze.
W związku z obawami niektórych forumowiczów proszę o (w miarę) punktualne przybycie.
Jesli faktycznie będzie jakiś kłopot z maratonem ( tylko jaki? rozdepczą Lancie?) to po prostu w miare szybko się przemieścimy w inne miejsce.
W razie czego dzwońcie- telefon w poprzenim poście.
Marco- nic się nie zmienia.

A na przyszłość proszę osoby proponujące miejsce spotkania o sprawdzanie (w miare mozliwości), czy nie ma takich niespodzianek.

Spotykamy się na parkingu przed hala na Torwarze.
Pozdrawiam
Nat

Awatar użytkownika
Weeb
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Weeb » 29 mar 2008, 22:48

"Nat" pisze:A na przyszłość proszę osoby proponujące miejsce spotkania o sprawdzanie (w miare mozliwości), czy nie ma takich niespodzianek.
Fakt nie sprawdziłem miejscówki, ale kto by podejrzewał, że cokolwiek w niedzielę o 12.00 będzie się działo ... dlatego uważam, że miejsce kolejnego spotkania powinno być określone jasno na poprzedzającym.

No nic, z postawieniem samochodu nie powinno być problemu, myslę, że po prostu szybciej przenisiemy się na barkę lub inne miejsce gdzie spot dobiegnie spokojnego końca ;-)

W razie czego podaję również swój numer telefonu 606 49 10 60 (Łukasz)
Pozdrawiam
Łukasz
------------------------------------------------------------------------
Była ostra Włoszka Lancia Kappa 3.0 '97

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Mazowieckie :::”