Karolcia ja Ciebie bardzo przepraszam za ten bagałanKarolcia pisze:Kochani ale do tego jest inny działnie robić tu bałaganu

Karolcia ja Ciebie bardzo przepraszam za ten bagałanKarolcia pisze:Kochani ale do tego jest inny działnie robić tu bałaganu
hihihih dasz buzi i bedzie spokoEndrju pisze:Karolcia ja Ciebie bardzo przepraszam za ten bagałanKarolcia pisze:Kochani ale do tego jest inny działnie robić tu bałaganu
jak tylko przemas bryknie w delegejszyn to mozesz na mnie liczyćKarolcia pisze:hihihih dasz buzi i bedzie spokoEndrju pisze:Karolcia ja Ciebie bardzo przepraszam za ten bagałanKarolcia pisze:Kochani ale do tego jest inny działnie robić tu bałaganu
Endrju pisze:jak tylko przemas bryknie w delegejszyn to mozesz na mnie liczyć
Endrju pisze:Przemas przyjacielu...przyślij mi kartke
Pogoda nie sprzyja,do Głębokiego jakieś nieczystości wpływają z fabryki,Karolcia pisze:Hallo czy ktoś tu zyje![]()
![]()
Może w końcu zrobimy jakis spocik
No ja jestem za!tomek pisze:Jezeli interesuja Was spoty to mozemy zorganizowac spocik na brodnickim torze kartingowym http://www.indikart.pl. Niestety okres wakacyjny to 'czas licznych wyjazdow' wiec chyba raczej wrzesien. Ale poddaje Wam to pod rozwage.
Ps.Mysle, ze udaloby mi sie zalatwic u wlasciciela toru jakas znizke