Nooswald pisze:Mnie Thesis bardzo się podoba, dlatego do ślubu, pół roku temu jechaliśmy...![]()
Żegnaj "Teresa"..., może jeszcze kiedyś się spotkamy

Nooswald pisze:Mnie Thesis bardzo się podoba, dlatego do ślubu, pół roku temu jechaliśmy...![]()
Żegnaj "Teresa"..., może jeszcze kiedyś się spotkamy
To chyba zapomniany dawno concept. Widziałem już jakiś czas temu ten projekt ale nigdy nie słyszałem i nigdzie nie pisali o Thesisie w wersji rodzinnejpamaj pisze:...ciekawe czy tylko na deskach kreślarskich, czy gdzieś są takie rodzynki?
Troche, mocno jak karawan xDfazi pisze:Szkoda ,że nie robili ,bardzo fajnie wygląda
cóż ogólnie thesis nie ma opinii ślicznotkiszarkiz pisze:na pewno praktyczny, jak kazdy SW, ale wizualnie szkarada.
Kwestia gustu. Jak dla mnie tył sedana to jedno z najpiękniejszych rozwiązań stylistycznych w historii motoryzacji ostatnich lat.Alan pisze:cóż ogólnie thesis nie ma opinii ślicznotkiszarkiz pisze:na pewno praktyczny, jak kazdy SW, ale wizualnie szkarada.
A pod spodem Mercedes Benz E-klasa , 2 generacje wstecz ...szarkiz pisze:Szczegolnie Chrysler jest obłedny... wyzywająco wielki, z chromowanym grillem i wielkimi kapciami... cudeńko.
Dudi pisze:To już było pokazywane kiedyś na forum, ale nie mogę odnaleźć.
Bardzo smutny widok
użyłem wyszukiwarki i nie znalazłem więc wkleiłem linkDudi pisze:To już było pokazywane kiedyś na forum, ale nie mogę odnaleźć.
Bardzo smutny widok