sprawy zawodowe nie pozwalają

proszę o usunięcie z listy,bo nie chcę blokować miejsca dla innych.
pozdrawiam i miłej zabawy wszystkim życzę

Moderator: wujekp
robston pisze:Macieju mnie niestety nie będzie![]()
Jakaś epidemia! Kombinujcie, a nóżKarolcia pisze:Robercik-chodż popłaczemy razem
Boro pisze:Może jest jeszcze wolne miejsce?
Wiem, ze póxno się zgłaszam, ale tak jakoś wyszło, ciężki okres życia....
No niestety nie odpowiada.Karolcia pisze:Boro pisze:Może jest jeszcze wolne miejsce?
my niestety nie mozemy jechac-wiec zwolniły sie miejsca,odpadł rowniez robston wiec kolejne 2 miejsca sa wolne.
Więc mysle ze się załapiesznapisz PW do Macieja
Daj mu troche czasu-zalatany jest chłopakBoro pisze:No niestety nie odpowiada.Karolcia pisze:Boro pisze:Może jest jeszcze wolne miejsce?
my niestety nie mozemy jechac-wiec zwolniły sie miejsca,odpadł rowniez robston wiec kolejne 2 miejsca sa wolne.
Więc mysle ze się załapiesznapisz PW do Macieja
Rozmawiałem przed chwilką z Maćkiem. PW od Boro przeczytał, ale musi sprawdzić ile ma jeszcze wolnych miejscówek i się odezwie.Karolcia pisze:Daj mu troche czasu-zalatany jest chłopak![]()
A może ktoś ma kontakt z Maciejem??to by sie spytał czy kolega może jechać-do piatku juz nie daleko(a zapłacic trzeba)
Wysłane, dzięki za pomoc...D1 pisze:Rozmawiałem przed chwilką z Maćkiem. PW od Boro przeczytał, ale musi sprawdzić ile ma jeszcze wolnych miejscówek i się odezwie.Karolcia pisze:Daj mu troche czasu-zalatany jest chłopak![]()
A może ktoś ma kontakt z Maciejem??to by sie spytał czy kolega może jechać-do piatku juz nie daleko(a zapłacic trzeba)
Do Boro: Maćku podeślij profilaktycznie Ignys'iowi na PW kontakt