Adam którą Lancią jedziesz? Może wybralibyśmy się razem jeszcze z kogutem (Mirkiem) jechać na trzy Lancie to ekstra sprawaThemADI_NS pisze:Tak wstępnie ja + żon... i tak miałem siostrę w Katowicach odwiedzić

Moderator: wujekp
Adam którą Lancią jedziesz? Może wybralibyśmy się razem jeszcze z kogutem (Mirkiem) jechać na trzy Lancie to ekstra sprawaThemADI_NS pisze:Tak wstępnie ja + żon... i tak miałem siostrę w Katowicach odwiedzić
Jeżeli uda się pojechać to póki co tylko Dederką... Themki na razie w rozsypceMiro pisze:Adam którą Lancią jedziesz? Może wybralibyśmy się razem jeszcze z kogutem (Mirkiem) jechać na trzy Lancie to ekstra sprawa
OkThemADI_NS pisze:Jeżeli uda się pojechać to póki co tylko Dederką... Themki na razie w rozsypceMiro pisze:Adam którą Lancią jedziesz? Może wybralibyśmy się razem jeszcze z kogutem (Mirkiem) jechać na trzy Lancie to ekstra sprawa
Jak będziemy jechać i nie zapomnę to zabiorę czapkęirektob pisze:Wszystko przemawia za tym że będe
Zdradź więcej szczegółów co do ThemkiMaxPK pisze:Jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli to na zlocie zjawie sie już swoja turbo thema
Żadna wielka tajemnica, chce kupić ta theme z allegro... tylko narazie pozostaje problem tego że w mojej rodzinie panuje przekonanie że samochód z `94 to zgnity grat i do tego szybki... ale na razie wszystko wskazuje na to że już za ok tydzień wybieram sie po niaThemADI_NS pisze:Zdradź więcej szczegółów co do ThemkiMaxPK pisze:Jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli to na zlocie zjawie sie już swoja turbo thema
Jeszcze nigdy tak nie było żeby wszyscy byli.mrkura pisze:Podliczyliśmy zadeklarowanych uczestników zlotu, i wyszło nam około 50 osób, z czego bardzo się cieszymy.
Jednocześnie obawiamy się żę nie wszyscy uczesticy zlotu pomieszczą się w wynajętej sali "u Telemanna". Z racji tego że to małe kameralne poddasze mieści się tam około 45 osób. Ale bez obawco najwyżej kilku amtorów naleśników
ulokuję się przy stoliku na parterze, lub w ogródku przy dziedzińcu zamkowym
Z SUPER TEŚCIOWĄwujekp pisze:Jeszcze nigdy tak nie było żeby wszyscy byli.mrkura pisze:Podliczyliśmy zadeklarowanych uczestników zlotu, i wyszło nam około 50 osób, z czego bardzo się cieszymy.
Jednocześnie obawiamy się żę nie wszyscy uczesticy zlotu pomieszczą się w wynajętej sali "u Telemanna". Z racji tego że to małe kameralne poddasze mieści się tam około 45 osób. Ale bez obawco najwyżej kilku amtorów naleśników
ulokuję się przy stoliku na parterze, lub w ogródku przy dziedzińcu zamkowym
A my potwierdzamy przybycie. Jeśli nic nie wybuchnie to się meldujemy w Pszczynie