Serdecznie pozdrawiam.
Moderator: Wilkin
To trzymaj te serce aby zbyt wielkie nie urosłoRafako pisze:Piękne fotkiaż serce roście
Serdecznie pozdrawiam.
michal1045 pisze:A ja już się cieszyłem, że skoro temat się podniósł to hipis dodał nowe zdjęcia
Ale nawet na amatorskie foty Thesisa fajnie jest spojrzeć!
argenta67 pisze:michal1045 pisze: Ale nawet na amatorskie foty Thesisa fajnie jest spojrzeć!hipis coś nie ogarnia a więc moja córka aparacikiem SONY DSC-H9 uwieczniła moje autko
![]()
![]()
![]()
Warszawa-Czestochowaedym pisze:argenta67 pisze:michal1045 pisze: Ale nawet na amatorskie foty Thesisa fajnie jest spojrzeć!hipis coś nie ogarnia a więc moja córka aparacikiem SONY DSC-H9 uwieczniła moje autko
![]()
![]()
![]()
Może namówimy Hipisa na łączoną sesję dwóch Thesisek?
Zazdroszczę czasu, mnie już raz hipisedym pisze:już się poświęcę i na zdjęcia przejadę się do Warszawy. W końcu jazda to czysta przyjemność
Jedyny mój wolny dzień to niedziela, poświeciłem go w rozmowie wstępnej, wyznaczyłeś godzinę i czekałem na tel ale na tym się skończyło, jeśli się z kimś wstępnie umawiam to odwołuje inne plany a tu były zapowiedzi a konkretów bee, porażka, wypadało zadzwonić i powiedzieć "NIE".hipis pisze:Od razu wystawił,mieli się zdzwaniać doszło do nieporozumienia.