Na pewno jestArtur G. pisze:Tak (nie)śmiałozapytam, przelew wykonałem 20 kwietnia br, na liście mnie nie ma ... pytam tylko, bo nie wiem, czy zaliczka dotarła na konto LKP. Nie wiem na czym stoję.

Moderator: wujekp
Na pewno jestArtur G. pisze:Tak (nie)śmiałozapytam, przelew wykonałem 20 kwietnia br, na liście mnie nie ma ... pytam tylko, bo nie wiem, czy zaliczka dotarła na konto LKP. Nie wiem na czym stoję.
Artur .... obaj daliśmy czadu .... obaj jesteśmy "świąteczni". CiociuE - ja idę do kąta. Sam.ciociaE pisze:No Panowie, kto tu jest świątecznyJa widzę wpis Artur G. 2+2 zaraz po Niespodziance a tuż przed Tazem
![]()
Chyba nie mamy drugiego Artura G, co?
Właśniefaraon pisze:Artur .... obaj daliśmy czadu .... obaj jesteśmy "świąteczni". CiociuE - ja idę do kąta. Sam.ciociaE pisze:No Panowie, kto tu jest świątecznyJa widzę wpis Artur G. 2+2 zaraz po Niespodziance a tuż przed Tazem
![]()
Chyba nie mamy drugiego Artura G, co?
Po zlocie już będziesz znał. Zostałeś wciągnięty na listę.DAKEN pisze:Witam wszystkich !!![]()
Nikogo tu jeszcze nie znam ale mysle, że paru z was poznam na zlocie .
Przelew poszedł wiec bede z moim synem (5-latek)
pozdrawiam
Pomysł podoba mi się i ja deklaruję Lucynkę (Dedra 2.0 automat)wujekp pisze:Po zlocie już będziesz znał. Zostałeś wciągnięty na listę.DAKEN pisze:Witam wszystkich !!![]()
Nikogo tu jeszcze nie znam ale mysle, że paru z was poznam na zlocie .
Przelew poszedł wiec bede z moim synem (5-latek)
pozdrawiam
Fajnie by było też wiedzieć kto jakim autem przyjedzie (fajnie, chociaż ja sam nie wiem). Poproszę Ciotkę, żeby zdobyła informacje od tych, którzy wiedzą czym przyjadą do Sielpi.
No i sprawa się rypła Komunia wypada 12 czerwca i niestety ;(faraon pisze:Łukasz .... - bo Ci świąteczne "jajka" ukręcę. A jak Ci coś jeszcze /innego/ wyjdzie .... to teżalfik pisze:Oj smaka mam "mamy" tym bardziej że odległość sprzyjająca, ale hmm nie do końca wiem jak to jeszcze wyjdzie![]()
![]()
![]()
Macie być![]()
- kappa nawet bez dekielków
Wszystko wskazuje na to, że przyjedziemy w dwa auta: Kappa SW i Kappa coupe.ciociaE pisze:Ale, ale przy okazji - proszę wszystkich wybierających się do Sielpi o info (tu na forum lub pw do mnie) jakim autem przybywacie - uzupełnimy listę o ten element.
Zrób dziecku prezent komunijny i zabierz je w sobotę na zlot!alfik pisze: No i sprawa się rypła Komunia wypada 12 czerwca i niestety ;(
Chodzi mi pojawienie się w sobotę ale hmm czy to będzie miało sens ....Bo też nie wiem czy na cały dzień ;(