Po ostatnim My obok... nie pamiętam jak wróciłem do pokojufaraon pisze:tom677 pisze: Ma byćMy obok ... Basia w ....

Moderator: wujekp
Po ostatnim My obok... nie pamiętam jak wróciłem do pokojufaraon pisze:tom677 pisze: Ma byćMy obok ... Basia w ....
Jak to ? Przecież .... przyjechał po Ciebie !tom677 pisze:Po ostatnim My obok... nie pamiętam jak wróciłem do pokojufaraon pisze:tom677 pisze: Ma byćMy obok ... Basia w ....
Życzy sobie - życzy. Mówiłem Ci o tym u Was w domciuzoom pisze:.... Lud zyczy sobie filmu czy odpuszczamy i z zona mamy relaks?
Zoomik, szkoda czasu na takie retoryczne pytaniazoom pisze:Lud zyczy sobie filmu czy odpuszczamy i z zona mamy relaks?
my sie piszemy na to zwiedzaniezygmunt1 pisze:Dla tych co przyjadą w te okolice pierwszy raz i mają ochotę coś zwiedzić jadąc na zlot lub w drodze powrotnej:
Stary Sącz
Ołtarz Papieski w Starym Sączu
Nowy Sącz
Krynica, Park Zdrojowy, Góra Parkowa
Kolejka na Jaworzynę Krynicką
Moim zdaniem są to ciekawe miejsca. Pozdrawiam.
W Starym Sączu jest piękny Rynek po odbudowie i blisko błonia z ołtarzem Papieskim, Rynek w Nowym Sączu, w Krynicy deptak po którym spacerował Kiepura. Pijalnia wód mineralnych różnych właściwości, można wjechać kolejką na Górę Parkową oraz kolej gondolowa na Jaworzynę Krynicką gdzie czuje się człowiek jak by był na dachu świata. Pozdrawiam serdecznie.wojciech711 pisze:my sie piszemy na to zwiedzaniezygmunt1 pisze:Dla tych co przyjadą w te okolice pierwszy raz i mają ochotę coś zwiedzić jadąc na zlot lub w drodze powrotnej:
Stary Sącz
Nowy Sącz
Moim zdaniem są to ciekawe miejsca. Pozdrawiam.![]()
wielkie dzięki za podpowiedz
Jadąc z północy na południe - jeśli macie dzieci - polecamy Pacanów, a w nim muzeum koziołka Matołka.zygmunt1 pisze:Dla tych co przyjadą w te okolice pierwszy raz i mają ochotę coś zwiedzić jadąc na zlot lub w drodze powrotnej:
Stary Sącz
Nowy Sącz
Moim zdaniem są to ciekawe miejsca. Pozdrawiam.