en dy łyner yz....bichon pisze:Robimy zakłady, kiedy rząd zechce podnieść podatki na paliwa? Ja obstawiam, że jeżeli sytuacja się utrzyma, to za 2-3 tygodnie jakiś urzędas o tym wspomni.

en dy łyner yz....bichon pisze:Robimy zakłady, kiedy rząd zechce podnieść podatki na paliwa? Ja obstawiam, że jeżeli sytuacja się utrzyma, to za 2-3 tygodnie jakiś urzędas o tym wspomni.
I znów ludzie wyjadą zablokować stacje benzynowe tudzież jakąś autostradę zamiast po ludzku pójść pod sejm i nastraszyć tę bandęNat pisze:en dy łyner yz....bichon pisze:Robimy zakłady, kiedy rząd zechce podnieść podatki na paliwa? Ja obstawiam, że jeżeli sytuacja się utrzyma, to za 2-3 tygodnie jakiś urzędas o tym wspomni.
I rzeczywiście nikt nie zapowiedział podwyżek podatków? Byłem gdzieś w okolicach pustyni Gobi i za bardzo nie śledziłem bieg wydarzeń w Polsce.bichon pisze:Przyjmuję. Rozliczymy się osobiście przy jakimś spotkaniu, najwyżej będę dymał na ogólnopolski z 5-litrowym kanisterkiemNat pisze:Czyli jeśli znajdziesz opublikowany przez media do dnia 12 grudnia br aktualny cytat urzędnika, będącego członkiem rządu, zapowiadający podwyżkę ceny akcyzy za paliwa pędne na stacjach benzynowych, to wygrałeś?
Proponuję zakład o 5 litrów paliwa na stacji Orlen.
Przyjmujesz?
Z jedną poprawką:
"cytat urzędnika, będącego członkiem rządu" albo jego bliskim przydup*sem.
topcio1 pisze:Najniższa cena w mieście, lpg poniżej 2 PLN