No i szykuje się niezła wyżera - będzie świnia, będzie cebula i będę ja jako burak

Moderator: wujekp
Hmm... czyżby raczej baryłka z likworem?maciej_ignys pisze:Hak świnia ma... załatwiać przyczepę ? Do prezentów rzecz jasna a nie cebuli![]()
No i szykuje się niezła wyżera - będzie świnia, będzie cebula i będę ja jako burak
A ja mam od Topcia info że zgarniacie mnie "na szlaku" i wspólnie będziemy się dalej przemieszczać świnią....Nat pisze:Hmm... czyżby raczej baryłka z likworem?maciej_ignys pisze:Hak świnia ma... załatwiać przyczepę ? Do prezentów rzecz jasna a nie cebuli![]()
Przyczepy chyba nie ma potrzeby, będzie autobus o sporej kubaturze, no i jeśli przyjedziesz prosięciem, to tam też chyba bagażniczek będzie niemały? No chyba że chodzi o drift na 3 osie
Ach papla z ciebie, przeca mówiłem, że będzie dla Nata niespodzianka .maciej_ignys pisze:A ja mam od Topcia info że zgarniacie mnie "na szlaku" i wspólnie będziemy się dalej przemieszczać świnią....Nat pisze:Hmm... czyżby raczej baryłka z likworem?maciej_ignys pisze:Hak świnia ma... załatwiać przyczepę ? Do prezentów rzecz jasna a nie cebuli![]()
Przyczepy chyba nie ma potrzeby, będzie autobus o sporej kubaturze, no i jeśli przyjedziesz prosięciem, to tam też chyba bagażniczek będzie niemały? No chyba że chodzi o drift na 3 osie
Chyba że coś się zmieniło i będziemy naparzać we dwie karety ?
Anyway czekam na Was na złomowisku, zwarty i gotowy, zobaczymy gdzie się "dobytek" zmieści
Ku ich uciesze i radości!!! A Waszej satysfakcji przy okazji!!!Snail pisze:A bawcie się tam dobrze i dzieciaczki uściskajcie od nas i trochę uśmiechu im dajcie...![]()
![]()