heheh gdzie postawić auto żeby zarobić kalendarzyk ?"Kondziu" pisze:Pozdrawiam"Ara" pisze:Byłem dziś przy górczewskiej (przy parku moczydło) dostałem klubowy kalendarzyk. Pozdrawiam i dzięki

heheh gdzie postawić auto żeby zarobić kalendarzyk ?"Kondziu" pisze:Pozdrawiam"Ara" pisze:Byłem dziś przy górczewskiej (przy parku moczydło) dostałem klubowy kalendarzyk. Pozdrawiam i dzięki
na Stegnach"Kendzik" pisze:heheh gdzie postawić auto żeby zarobić kalendarzyk ?"Kondziu" pisze:Pozdrawiam"Ara" pisze:Byłem dziś przy górczewskiej (przy parku moczydło) dostałem klubowy kalendarzyk. Pozdrawiam i dzięki
Na Czarnomorskiej nie działa :/"pew" pisze:na Stegnach"Kendzik" pisze:heheh gdzie postawić auto żeby zarobić kalendarzyk ?"Kondziu" pisze:Pozdrawiam"Ara" pisze:Byłem dziś przy górczewskiej (przy parku moczydło) dostałem klubowy kalendarzyk. Pozdrawiam i dzięki
jak nie działa? codziennie tamtędy przechodzę - wkladałem zresztą niedawno jakieś granatowej Delcie II ..."Bandito" pisze:Na Czarnomorskiej nie działa :/