Lancia widziana na trasie
-
- Klubowicz
26 (wtorek) za Przasnyszem w stronę Szczytna po godz 21 piękna Lancia Musa na WPR ****
jak wyprzedziłem mrugnąłem awaryjnymi ale żadnej odpowiedzi nie było...
jak wyprzedziłem mrugnąłem awaryjnymi ale żadnej odpowiedzi nie było...
Była:
Lancia Delta II 1,6 16V
Lancia Lybra Intensa 2,4JTD
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i
Lancia Delta II 1,6 16V
Lancia Lybra Intensa 2,4JTD
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i
Pozdrowienia dla Egona oraz dwoch Kapp (srebrna i niebieska) na drodze Lodz-Poznan(godzinne wczesne ranne), klubowicze?
Lancia K JTD 98r
Suzi B6 96r
Suzi B6 96r
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Dzisiaj widziane 3 lancie:
- srebrna Lybra Kombii na rejestracji KR... w Wieliczce ok. 11:45 wyłoniła się zza zakrętu to tylko zdążyłem pomachać, ale chyba kierujący Pan nie dostrzegł
- Akurat jak wjeżdżałem na parking Tesco/Obi w Krakowie to spotkałem wyjeżdżająca jasną Muse, chyba na krakowskich numerach, ale niestety kierujący Pan również nie dostrzegł kiedy mu machałem
- i dwa miejsca obok mnie na wyżej wymienionym parkingu zaparkowała piękna zielona Kappa 2.0 o rejestracji KR 9217m. Niestety nie miałem okazji spotkać właściciela, ale przyznam że na pierwszy rzut oka Lancia naprawdę wypieszczona
Pozdrawiam serdecznie!
- srebrna Lybra Kombii na rejestracji KR... w Wieliczce ok. 11:45 wyłoniła się zza zakrętu to tylko zdążyłem pomachać, ale chyba kierujący Pan nie dostrzegł

- Akurat jak wjeżdżałem na parking Tesco/Obi w Krakowie to spotkałem wyjeżdżająca jasną Muse, chyba na krakowskich numerach, ale niestety kierujący Pan również nie dostrzegł kiedy mu machałem
- i dwa miejsca obok mnie na wyżej wymienionym parkingu zaparkowała piękna zielona Kappa 2.0 o rejestracji KR 9217m. Niestety nie miałem okazji spotkać właściciela, ale przyznam że na pierwszy rzut oka Lancia naprawdę wypieszczona

Pozdrawiam serdecznie!
'Kupując Lancie, kupujesz styl życia...Samochód dostajesz gratis..'
Szczęśliwy posiadacz Lancii Lybra 1.8, sedan '00 granatowy metalik
Szczęśliwy posiadacz Lancii Lybra 1.8, sedan '00 granatowy metalik
Dzis kolo 10.30 w jankach srebrna Lybra SW z podkładkami klubowymi. Pozdrawiam :]
Lancia Delta HPE 1.6 16V 97`
Lancia Delta LE 1.8 94`
"Brzmienie regulujesz pedałem gazu..."

Lancia Delta LE 1.8 94`
"Brzmienie regulujesz pedałem gazu..."

a prowadziłeś kiedyś taką kiedyś?"arkashka" pisze:Coraz bardziej się cieszę, że nie udało się kupić "turbinki"..."Przemic" pisze:dziś, a właściwie wczoraj w warsztacie u Rafała spotkało się 5 (słownie: pięć) Kapp 20V Turbo

Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Pozwól mi się samemu popocieszać"pew" pisze:a prowadziłeś kiedyś taką kiedyś?"arkashka" pisze:Coraz bardziej się cieszę, że nie udało się kupić "turbinki"..."Przemic" pisze:dziś, a właściwie wczoraj w warsztacie u Rafała spotkało się 5 (słownie: pięć) Kapp 20V Turbo

Całą Modlińską i Jagiellońską leciałem przed/za FC20VT Avensisem (WI)

Twoja Lancia naprawdę wygląda jak trzeba i jak ktoś się zastanawia nad tymi felgami to nie ma nad czym lamentować tylko brać ..
...coraz bardziej chce już swoje turbo ...

Twoja Lancia naprawdę wygląda jak trzeba i jak ktoś się zastanawia nad tymi felgami to nie ma nad czym lamentować tylko brać ..

Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej Kappy WP.... z podkladkami LT dziś na Rzymowskiego w Wawie ok 17:20 malo nie rozjechany przez tira
- BJK
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Czerwona (bordowa) Lancia Dedra SW na wylotówce Zamkowej ze Szczecina aż pod krzyżówkę z trasą na Gryfino 6 września koło godziny 14:30. Prowadziła młoda, uśmiechnięta mama z 12letnią córeczką. Niesamowita radocha z jazdy trzema pasami w dwie Lancie kombi
Ktoś z klubowiczów?

Ktoś z klubowiczów?
mam taką propozycję co do tego działu.. co myślicie o tym, że lepiej by było gdyby był on podzielony na województwa? Wydaje mi się, że wtedy miało by to większy sens. Pozdrawiam!
| obecnie: | Lybra Intensa 2.4 JTD | Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.8 TBI | zaliczone: | Lybra 2.0 V.I.S. | Dedra 1.9TD | Delta II 1.9TD | Lybra 2.4 JTD | Zeta 2.0 | Phedra 2.0 JTD |

|Wizualizacje Architektoniczne | Animacje | Grafika komputerowa | Wizytówki | Logotypy | Strony www |

|Wizualizacje Architektoniczne | Animacje | Grafika komputerowa | Wizytówki | Logotypy | Strony www |
Pozdrowienia dla pana w zielonym Y WND wyprzedzony na ul. Redutowej później skrupulatnie czytający lepkę lub podkładkę pod tablicę 

a jak sobie pojadę w trasę to mam też lecieć po wszystkich województwach przez które jechałem? poza tym mam dawać wpisy na forach tamtych województw czy tylko mojego stałego? dobrze jest jak jest"vincenzo" pisze:mam taką propozycję co do tego działu.. co myślicie o tym, że lepiej by było gdyby był on podzielony na województwa? Wydaje mi się, że wtedy miało by to większy sens. Pozdrawiam!

Pepe le Pew
Dziś szara cupetka kappa na Orkana w Kielcach raczej nie klubowicz ale mocno zaintersowany innym osobnikiem (czt. Lancią)
pozdro kimkolwiek jest
pozdro kimkolwiek jest

była Lancia Kappa 2,4 TDs 1995r.
bylo Renault Espace 1,9DCI 2004r.
bylo Renault Laguna 2 1,9DCI 2002r.
jest Lancia k 2.0 155KM 1996
jest Renault Laguna 3 2.0DCI 2008r. 180KM 400Nm
bylo Renault Espace 1,9DCI 2004r.
bylo Renault Laguna 2 1,9DCI 2002r.
jest Lancia k 2.0 155KM 1996
jest Renault Laguna 3 2.0DCI 2008r. 180KM 400Nm
- solarzmr
- Moderator
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Dzisiaj po 18 ciemna Kappa WB...(chyba kilka ósemek) w Alejach Jerozolimskich na skrzyżowaniu w Regułach. Kappa jechała w kierunku Warszawy , a ja w kierunku Pruszkowa.
WR7- fotografia motoryzacyjna
Lanciastory - czyli wszystko o Lancii
Jest:Lancia Delta 1.6 HF Turbo 1991 r.
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDM 2010 & Alfa Romeo 159 2.0 JTDM 2011
Była:Lancia Lybra 2,4 JTD Intensa 2002 r.
Lancia Lybra 2,4 JTD 2000 r.
Lanciastory - czyli wszystko o Lancii
Jest:Lancia Delta 1.6 HF Turbo 1991 r.
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDM 2010 & Alfa Romeo 159 2.0 JTDM 2011
Była:Lancia Lybra 2,4 JTD Intensa 2002 r.
Lancia Lybra 2,4 JTD 2000 r.
To raczej Weeb skoro WB i ósemki"solarzmr" pisze:Dzisiaj po 18 ciemna Kappa WB...(chyba kilka ósemek) w Alejach Jerozolimskich na skrzyżowaniu w Regułach. Kappa jechała w kierunku Warszawy , a ja w kierunku Pruszkowa.