to może zrób porządny przegląd silnika jak tyle pali? czasami taka wymiany sondy lambda może zdjąć ze 3 l/100 km"Dziadek" pisze:Muszę coś robić bo wlew paliwa się nie zamyka!Pali chyba jak smok wawelski albo jeszcze lepiej
Moja Delta z niesprawną sondą i czujnikiem temperatury od ssania żarła 20 litrów LPG na 100 km.. benzyny podobnie. więc najpierw wybadaj to, podłączenie komputera to wydatek około 50pln, a dużo powie. a co do gazu to w moich okolicach instalacja 2 gen kosztuje około 1400 pln. Znajomy ostatnio założył w gulfie.."pew" pisze:to może zrób porządny przegląd silnika jak tyle pali? czasami taka wymiany sondy lambda może zdjąć ze 3 l/100 km"Dziadek" pisze:Muszę coś robić bo wlew paliwa się nie zamyka!Pali chyba jak smok wawelski albo jeszcze lepiej
patrz na allegro, gość rrademenes wystawia obudowe do delty za 120 pln, pisałem i mówił że za 100 pójdzie, jest kompletna z rurami i wszystkim. a masz może dół cały od starej obudowy? bo w mojej mam urwane uchwyty a szkoda mi kasy na całą nową, ewentualnie będe lutował.."nietoperz" pisze:Cena jest do zniesienia. Pytałem kumpla który montuje instalacje ile by wziął ode mnie i powiedział że 1800zł za instalację drugiej generacji.
Ja u siebie posiadam gaz i nie jestem zbyt zadowolony z niego ale był i tyle. Walczę z nim żeby auto mniej paliło (15l LPG) ale pozostał tylko reduktor do wymiany a to już boli kosztowo na tą chwilę. Zastanów się czy warto pakować się w gaz. U mnie właśnie rozwaliło obudowę filtra powietrza i jest problem z dostaniem (towar poszukiwany na rynku schodzi jak świeże bułeczki) a w ASO krzykneli 550 zł i brak dostępności części