Moderator: wujekp
Zatem czekamy"nietoperz" pisze:Jak tylko dostanę zdjecia od kumpla to wrzucę lub poproszę ubiqa żeby to zrobił bo mogę nie mieć czasu
NIETOPERZU ! Chcemy zdjęcia"Ubiq" pisze:Zatem czekamy"nietoperz" pisze:Jak tylko dostanę zdjecia od kumpla to wrzucę lub poproszę ubiqa żeby to zrobił bo mogę nie mieć czasu
Bo bez kapsli wygląda brzydko ;("tony" pisze:Kuba,czemu Twojej SW tak mało widać?
Oj tam. Przesadzasz. Twoja czarnulka i tak bardzo ładnie się prezentuje"Ubiq" pisze:Bo bez kapsli wygląda brzydko ;("tony" pisze:Kuba,czemu Twojej SW tak mało widać?
O spotkaniach mazowieckich dowiedzieć się można w TYM dziale."Rychu" pisze:kurcze dlaczego ja nic nie wiedzialem o takim spotkaniu?:>
nie widzialem zadnego tematu..
mam nadzieje, ze nastepnym razem sie z Wami spotkam..
"Zygi" pisze:"Ubiq" pisze:Bo bez kapsli wygląda brzydko ;("tony" pisze:Kuba,czemu Twojej SW tak mało widać?
Założyłeś zimówki ?"Ubiq" pisze:Od wczoraj stoi na czarnych, stalowych 15'' i skończył się mój problem z brakującymi kapslami
A jak"Weeb" pisze:Założyłeś zimówki ?"Ubiq" pisze:Od wczoraj stoi na czarnych, stalowych 15'' i skończył się mój problem z brakującymi kapslami
Uprzedzę Twoje pytanie, na razie nie sprzedaję"Ubiq" pisze:A jak"Weeb" pisze:Założyłeś zimówki ?"Ubiq" pisze:Od wczoraj stoi na czarnych, stalowych 15'' i skończył się mój problem z brakującymi kapslami!
Sprzedałem aluminium, także na lato będzie coś nowego