http://images26.fotosik.pl/148/e7701ee8ce75194em.jpg[/img]
z góry dzięki

u mnie jest (po lewej stronie, chyba pod wskaźnikiem paliwa)"Dizzy" pisze:czy każda delta ma kontrolke zapinania pasów? bo jesli tak to u mnie ona nie dziala :/
Sprawdź czy nie masz wypietej wtyczki pod fotelem. Jak kogoś denerwuje ta kontrolka to ją wypina."trigojunior" pisze:u mnie jest (po lewej stronie, chyba pod wskaźnikiem paliwa)"Dizzy" pisze:czy każda delta ma kontrolke zapinania pasów? bo jesli tak to u mnie ona nie dziala :/
gdy jest niski poziom płynu świeci kontrolka ham. ręcznego."nietoperz" pisze:Ta kontrolka może oznaczać niski poziom płynu hamulcowego co może wiązać się ze zużytymi klockami hamulcowymi. A co do kontrolki pasów to u mnie była na przykład wyjęta żarówka w zestawie wskaźników
Mam ją wpiętą. Mogła sie spalić żarówka?"Yannick" pisze:Sprawdź czy nie masz wypietej wtyczki pod fotelem. Jak kogoś denerwuje ta kontrolka to ją wypina.
Pozdrawiam,
Y.
Zwracam honor nie spojrzałem dobrze na zdjęcie"kretekpodnietek" pisze:gdy jest niski poziom płynu świeci kontrolka ham. ręcznego."nietoperz" pisze:Ta kontrolka może oznaczać niski poziom płynu hamulcowego co może wiązać się ze zużytymi klockami hamulcowymi. A co do kontrolki pasów to u mnie była na przykład wyjęta żarówka w zestawie wskaźników
'"Dizzy" pisze:Mam ją wpiętą. Mogła sie spalić żarówka?"Yannick" pisze:Sprawdź czy nie masz wypietej wtyczki pod fotelem. Jak kogoś denerwuje ta kontrolka to ją wypina.
Pozdrawiam,
Y.