Lybra - podłokietnik
Lybra - podłokietnik
Nic dodać nic ująć/do moderatora zamknąć temat i do zrób to sam dla potomnych/
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Odp: Lybra-w/z podłokietnika
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

-
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Demontaż podłokietnika oraz panelu z przyciskiem otwierania
Panowie! ( i Panie)
Mam pewną zagwzdkę. Mianowicie przycisk, który słuzy otwieraniu klapy tylnej jest naderwany. W zasadzie calkowicie urwany. Po kosmetyce innych mankamentow postanowilem jutro zajac się demontazem ów przycisku oraz podłokietnika. Mam takie pytanie: czy moze mnie ktos podsunać linka do instrukcji? Ewentualnie małą porade bo podchodziłem z boku i z tyłu i obadałem jakies sruby ale nie chce tracic czasu na bezcelowe rozmyslanie. Prosze o pomoc.
Mam pewną zagwzdkę. Mianowicie przycisk, który słuzy otwieraniu klapy tylnej jest naderwany. W zasadzie calkowicie urwany. Po kosmetyce innych mankamentow postanowilem jutro zajac się demontazem ów przycisku oraz podłokietnika. Mam takie pytanie: czy moze mnie ktos podsunać linka do instrukcji? Ewentualnie małą porade bo podchodziłem z boku i z tyłu i obadałem jakies sruby ale nie chce tracic czasu na bezcelowe rozmyslanie. Prosze o pomoc.
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2010, 8:46 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Może by tak podać w jakim samochodzie???Tytuł niezgodny z zasadami.Szukamy na forum zanim założymy nowy temat.
Powód: Może by tak podać w jakim samochodzie???Tytuł niezgodny z zasadami.Szukamy na forum zanim założymy nowy temat.
Lancia Lybra 1.9 JTD 91KW 2001. --->Krosno i okolice.
Nie traktuj życia zbyt poważnie - i tak nie wyjdziesz z niego żywy
Nie traktuj życia zbyt poważnie - i tak nie wyjdziesz z niego żywy
Re: Lybra - podłokietnik
ja nie dałem rady wg tej instrukcji zdjąć podłokietnika.Gość pisze:Nic dodać nic ująć/do moderatora zamknąć temat i do zrób to sam dla potomnych/
Ale jest bardzo prosta metoda. Wystarczy podważyć i zdjąć górną część podłokietnika (tą mniejszą za ruchomą klapką, pod nią jest ośka podłokietnika) i wtedy zobaczymy okrągłą sprężynę założoną na ośkę, zsuwamy ją w kierunku fotela, sprężyna jest pod spodem płaska i to płaskie coś trzyma podłokietnik na ośce, która zostaje razem z fotelem. Ośka ma nacięcie w którym ta sprężyna jest zatrzaśnięta. Jak już to odblokujemy, to w pokazanej na zdjęciu pozycji podłokietnik bez problemu zejdzie.
Pozdrawiam
co to za programik, z którego był robiony zrzut ekranu?
,,Procedury napraw"To chyba wklejał jan.....,ma takie programy w serwisie.biela007 pisze:co to za programik, z którego był robiony zrzut ekranu?
Pozdrawiam markiz
Lancia Lybra sedan 2.4jtd
Lancia Delta III 2.0 MJet
La pi? bella ? la Lancia
La pi? bella ? la Lancia
to de satiz
Moglaj pisze:to de satiz

Pozdrawiam markiz
La pi? bella ? la Lancia
La pi? bella ? la Lancia
Ten program to Satiz lub inaczej DTE. Zawiera właśnie takie rysunki jak i co po kolei zrobić, zawiera dane techniczne, czynności serwisowe, itdmarkiz68 pisze:Moglaj pisze:to de satiz
Na chomiku mam chyba jeszcze plik lybrasatiz jakies 345mb. chomik reksio1 , hasło klublancia
Teraz łapięMoglaj pisze:Ten program to Satiz lub inaczej DTE. Zawiera właśnie takie rysunki jak i co po kolei zrobić, zawiera dane techniczne, czynności serwisowe, itdmarkiz68 pisze:Moglaj pisze:to de satiz
Na chomiku mam chyba jeszcze plik lybrasatiz jakies 345mb. chomik reksio1 , hasło klublancia

Pozdrawiam markiz
La pi? bella ? la Lancia
La pi? bella ? la Lancia
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Piotr
I ja właśnie skorzystałem z uprzejmości Moglaja, dzięki więlkie!!!
Moglaj, właśnie ściągam! Dziękuję bardzo za uprzejmość! Pozdrawiam! 

LANCIA LYBRA 1.9 JTD - odjechała w siną dal ...
FIAT TIPO 1.4 16V 2016
MojaWłoskaMiłość
FIAT TIPO 1.4 16V 2016
MojaWłoskaMiłość
- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
Trza mieć konto na chomiku
Albo logujesz się z tymi danymi co kol. podał 
Jak nie masz i Ci się nie spieszy to przypomnij w poniedziałek, to w pracy to właduję na jakiś darmowy serwer

Jak nie masz i Ci się nie spieszy to przypomnij w poniedziałek, to w pracy to właduję na jakiś darmowy serwer

Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)