Jeśli komuś termin pasuje, awizujcie się u Oli i Macieja

bufi pisze:ooo yeah, czekam na ten weekend z utęsknieniem
Kołobrzegbasidrak_20 pisze:Przepraszam ale gdzie to jest?ja z nad morza i nie wiem a bym się wybrała
Ze Szczecina to będziesz trzeciabasidrak_20 pisze:Przepraszam ale gdzie to jest?ja z nad morza i nie wiem a bym się wybrała
ojej szkoda pszczółkibasidrak_20 pisze:a ja niestety nie wiem czy będę mogła przyjechać, miałam dziś małą przygodę z moją pszczółką:(
i jest teraz troszkę do naprawiania. Niestety z mojej winy...
Az tak źle nie jest...bufi pisze:ojej szkoda pszczółkibasidrak_20 pisze:a ja niestety nie wiem czy będę mogła przyjechać, miałam dziś małą przygodę z moją pszczółką:(
i jest teraz troszkę do naprawiania. Niestety z mojej winy...czy dysponujesz jeszcze jakimiś innymi środkami lokomocji ?:)
Rób wszystko co każe , to pozwolibasidrak_20 pisze:Az tak źle nie jest...bufi pisze:ojej szkoda pszczółkibasidrak_20 pisze:a ja niestety nie wiem czy będę mogła przyjechać, miałam dziś małą przygodę z moją pszczółką:(
i jest teraz troszkę do naprawiania. Niestety z mojej winy...czy dysponujesz jeszcze jakimiś innymi środkami lokomocji ?:)
tylko współwłaściciel się na mnie trochę wkurzył i nie wiem czy mi pozwoli jechać
Zabierz współwłaściciela ze sobą. Będzie miło i wykąpiemy się w morzubasidrak_20 pisze:Az tak źle nie jest...bufi pisze:ojej szkoda pszczółkibasidrak_20 pisze:a ja niestety nie wiem czy będę mogła przyjechać, miałam dziś małą przygodę z moją pszczółką:(
tylko współwłaściciel się na mnie trochę wkurzył i nie wiem czy mi pozwoli jechać