Kappa - podłokietnik od strony kierowcy
Mam takie pytanie, czy we wszystkich Kappach w podłokietniku jest schowek, bo znalazłem takie coś allegro i wychodzi mi, że u mnie nie ma takowego. Jak to było??
I mam od razu pytanie jak skracać linki do adresów url.
I mam od razu pytanie jak skracać linki do adresów url.
Lancia i jeszcze raz Lancia
Lancia Kappa 2,4 20V LX Bi-Power
A Larry takiego nieee maaaa

Odp: Kappa - podłokietnik od strony kierowcy
Tak:"Marcin_D" pisze:http://img.otomoto.pl/photos/original/C ... 3995_1.jpg I mam od razu pytanie jak skracać linki do adresów url.
Kod: Zaznacz cały
[url=http://img.otomoto.pl/photos/original/C1/C119/C11939/C1193995_1.jpg]Twoja nazwa linku[/url]
Kappa '98 2.0 20V - LPG - była
Obecnie bezpartyjny - bo śmigam VW
VW Passat Variant B5 3BG 2001
1.9 TDI 130KM/PBOX 155KM, HIGHLINE
Obecnie bezpartyjny - bo śmigam VW
VW Passat Variant B5 3BG 2001
1.9 TDI 130KM/PBOX 155KM, HIGHLINE
To co ma w tym miejscu? Obstawiam urwaną klapkę..."Radicz" pisze:A Larry takiego nieee maaaa![]()
![]()
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
Pudło"grzole" pisze:To co ma w tym miejscu? Obstawiam urwaną klapkę..."Radicz" pisze:A Larry takiego nieee maaaa![]()
![]()

Znaczy to ni mniej ni więcej, że ktoś ją kiedyś przykleił na stale po tym jak wcześniej ją urwał!"Radicz" pisze:Pudło"grzole" pisze:To co ma w tym miejscu? Obstawiam urwaną klapkę..."Radicz" pisze:A Larry takiego nieee maaaa![]()
![]()
Klapka jest na stałe
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
Heh
. A więc powiem to tak. U mnie też była zamknięta na stałe.Z czasem przez poprzedniego właściciela (jurand and company) klej darował Sobie trzymanie
Oczywiście okazał się urwany.A więc powiem to tak bardziej ogólnie.Zależy z którego roku masz Lancie.Bo schowek pojawił się około mniej więcej 97-98r.W starszych wersjach z tego co wiem to on zupełnie nie istnieje.Ale powiem to tak.Ciesz się że tak masz bo przynajmniej nie masz z nim kłopotów.I tak w tym boczku nic by Tobie się nie zmieściło.

Pozdrawiam
Mariusz z Warszawy.
Lancia Kappa 2.4 LX 98r (LPG)
502-535-995
Mariusz z Warszawy.
502-535-995
Moja Kappa z 1995 roku ma taki schowek w podłokietniku.
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
Ja też mam z 95 i schowek jak najbardziej istnieje. Kłopotów z nim też nie mam. A przydatny jest, klucze, okulary, pilot do bramy albo fajki się zmieszczą"Maniek" pisze:Zależy z którego roku masz Lancie.Bo schowek pojawił się około mniej więcej 97-98r.W starszych wersjach z tego co wiem to on zupełnie nie istnieje.Ale powiem to tak.Ciesz się że tak masz bo przynajmniej nie masz z nim kłopotów.I tak w tym boczku nic by Tobie się nie zmieściło.

k 2.4 - było i minęło.
??? ?? ?????? ,? ??????? ,?????? ??? ??????!
ja w swojej Lanci też mam tylko strasznie poklejony i zniszczony.Kupiłem od Mieczyka (taki nick-niepolecam ) boczek drzwiowy to nie dość że okazał się pęknięty to jeszcze właśnie jest w starszej wersji i nie ma schowka.Może jednak się pomyliłem.Ale z tego co słyszałem to właśnie starsze wersje jego nie miały.Niech ktoś mnie poprawi jeśli się myle.[/img]
Pozdrawiam
Mariusz z Warszawy.
502-535-995
Mariusz z Warszawy.
502-535-995
zdaje się, że owe schowki były od początku.
k 2.4 - było i minęło.
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Odp: Kappa - podłokietnik od strony kierowcy
Juz Ci napisali jak URL ale to mogles wstawic jako obraz poprzez:"Marcin_D" pisze: I mam od razu pytanie jak skracać linki do adresów url.
Kod: Zaznacz cały
[img]adres obrazka[/img]
Dzięki za info jak to jest z tym skaracaniem>
U mnie nie może być przyklejony, bo moge na siłę troche unieść i jak się tam zajrzy to nie ma żadnego schowka, tylko cały podłokietnik - pełny. Tak, że znaczy to iż były wersje ze schowkiem i bez. Moja Kappa jest z 09.1995r.
U mnie nie może być przyklejony, bo moge na siłę troche unieść i jak się tam zajrzy to nie ma żadnego schowka, tylko cały podłokietnik - pełny. Tak, że znaczy to iż były wersje ze schowkiem i bez. Moja Kappa jest z 09.1995r.
Lancia i jeszcze raz Lancia
Może tylko masz popsuty mechanizm z blaszkami sprężynującymi (odpowiadające za dociskanie przy zamykaniu i trzymaniu w pozycji otwarte)..."Marcin_D" pisze:Dzięki za info jak to jest z tym skaracaniem>
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517