Ale to chyba byl oryginal w jakiejs turbawce!"Pablo" pisze:Ktoś kiedyś wrzucił fotkę gdzie wszystkie chromy zostały zmatowione na czarno,
Hmmm no tak. Też nie jestem zwolennikiem propozycji Kojaka. A mam podobny problem: zastanawiałem się nad dokupieniem jakiegoś dyskretnego ozdobnika Lyberce i nic co by dodało urody zamiast szpecic nie przychodzi mi do glowy"Pablo" pisze:Propozycja Kojaka jest nieco przesadzonaCo do Kappy Przema, to owszem czarne to ma klamki no i szyby
Jakoś za wiele z tym autkiem nie da się zrobić, żeby był tzw. smaczek no i dawało się normalnie użytkować
LYBRA wg NOVITEC'a"Nat" pisze:Hmmm no tak. Też nie jestem zwolennikiem propozycji Kojaka. A mam podobny problem: zastanawiałem się nad dokupieniem jakiegoś dyskretnego ozdobnika Lyberce i nic co by dodało urody zamiast szpecic nie przychodzi mi do glowy"Pablo" pisze:Propozycja Kojaka jest nieco przesadzonaCo do Kappy Przema, to owszem czarne to ma klamki no i szyby
Jakoś za wiele z tym autkiem nie da się zrobić, żeby był tzw. smaczek no i dawało się normalnie użytkować
![]()
Trza nam było kupic jakis paskudny pojazd, to byłoby duzo do zrobienia...
to naprawde auto Tomka ?? (jesli dobrze poznaje numer rej.)"Kojak" pisze: