Zaczyna to być irytujące a sama żaróweczka 9,50 zika.
A może jakieś LED będą trwalsze ?
Normalnie jak ci Włosi to wymądrzyli żeby w jednym kloszu były 2x H7 i ta "gufniana" postojówka

Muszę sprostować. Chodziło mi o żarówki T4W. Różnica w bolcach jak na zdjęciu.Krzys pisze:Można założyć zwykłe 5W, trzeba tylko jeden bolec spiłować.
A nie zakładałeś czasem gdzieś żarówek LED-owych też może to powodować błąd. Po za tym CHECK to nie tylko żarówki...Maverick112 pisze:Koledzy mam pytanie ogólnie związane z żarówkami, może ktoś mi odpowie. Co chwilę na desce świeci mi się informacja o spalonej żarówce, ale wszystkie żarówki są w porządku i co z tym zrobić, bo denerwuje mnie delikatnie napis CHEK na desce. Czy Lybra tak po prostu ma i dać temu spokój czy np. podpiąć pod komputer ?
Spróbuje, na weekendzie się do tego zabioręstabraf pisze:Przeczyść styki żarówek i blaszki w gniazdach
Żadnych LEDów nie mam, a odnośnie CHECK to żarówki zewnętrzne lub bezpieczniki (których nie sprawdziłem)meqqex pisze:A nie zakładałeś czasem gdzieś żarówek LED-owych też może to powodować błąd. Po za tym CHECK to nie tylko żarówki...