LYBRA-jak podłączyć radio
ukradli mi radio, kupiłem drugie ale nie wiem jak podłączyć bo mam poucinane końcówki w instalacji(kupiłem nowe)- pomóżcie!!!
Ostatnio zmieniony 07 sty 2008, 21:03 przez proper, łącznie zmieniany 1 raz.
POZDRAWIAM PROPER
-
- Klubowicz
- Imię: Marek
- Kontakt:
ooooo, kradna radia z lybry? ciekawostka. a myslalem ze to jest kompletnie niechodliwe na rynku "goracego" towaru
pozdro

pozdro
Widać są jeszcze "fachowcy"
Nie miałbym nawet pojęcia jak się zabrać do takiego radia w Lybrze, nie mówiąc już o jego wyjęciu.

Pozdrawiam Pablo
przykra sprawa..Naprawde nie spodziewalem sie,ze z Lybry moga ukrasc radio!?..Pewnie ukradli na ZAMOWIENIE. Szczerze watpie by chcieli to sprzedad np:na gieldzie...Ja akurat dzis wyciagalem swoje i nie jest to trudna sprawa..
- Klubowicz
- Kontakt:
Co jakiś czas pojawiają się radia od Lybry na allegro i na giełdzie...
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Nawet obecnie na Allegro są do sprzedania chyba ze dwie sztuki w cenie ok 600 zł. Wystawiane sa już od wielu miesięcy."Nat" pisze:Co jakiś czas pojawiają się radia od Lybry na allegro i na giełdzie...
może i nie jest trudno, ale nie wiem jak, potrzebny jest mi opis kolorów kabli lub jakieś zdjęcie
Ostatnio zmieniony 07 sty 2008, 21:03 przez proper, łącznie zmieniany 1 raz.
POZDRAWIAM PROPER
Aukcje pewnie byly wystawione w celach rozpoznawczych"Gustaf" pisze:Nawet obecnie na Allegro są do sprzedania chyba ze dwie sztuki w cenie ok 600 zł. Wystawiane sa już od wielu miesięcy."Nat" pisze:Co jakiś czas pojawiają się radia od Lybry na allegro i na giełdzie...

Pozdrawiam i zartuje,
/muha/
/muha/