Moderator: stabraf
Czy te diesle, które montują do thesisa są aż takie złe? Czy chodzi Ci o to, że nie ma mocniejszych? Bo ten, który montują chyba nie jest gorszy od tego, który był w kappie. A z tego co gdzieś czytalem chyba jest nawet oszczędniejszy niż w kappe."sloneczna" pisze:Dla mnie jedyną alternatywą dla Lanci jest A6 .Troszkę mam żal do koncernu Fiata ,że w Thesis, są kiepskie silniki (mam na mysli diesle) .I brak napędu 4x4 .
piękny tekst - ja się nawet mogę zrzucić na jakiś honorowy pucharek"Guliver" pisze:P.S:nieźle to wykombinowałem? Jak to przejdzie stawiasz mi browca
"Guliver" pisze:P.S:nieźle to wykombinowałem? Jak to przejdzie stawiasz mi browca
"Guliver" pisze:ależ tak jest! Masz rację! Przecież kobiety lubią być wyjątkowe, mieć tą jedyną sukienkę na imprezie, tą niepowtarzalną torebkę, ten płaszczyk który jest oryginalny i trudny do kupienia w sklepach
Lancia jest taka sama. Jak podjedziecie przypuśćmy kiedyś na wesele gdzie dużo gości będzie samochodami .........................................a wy wysiądziecie z lancii ( tu zazdrosne spojrzenie innych kobiet bo one muszą czekać i uczestniczyć w rozmowach swoich mężów) i po prostu pójdziecie na salę weselną napić się szampana:D:D:D