Znaczy się jest już pretekst do następnego spociku (jeszcze przed ogólnopolskim"czerwik73" pisze: Dla mnie ta sobota to też kiepski termin a wiem że nie jestem jedynym nowym, który miałby ochotę poznać klubowych wyjadaczy.

Moderatorzy: SEBAkappa, ktoś ŁDZ
Znaczy się jest już pretekst do następnego spociku (jeszcze przed ogólnopolskim"czerwik73" pisze: Dla mnie ta sobota to też kiepski termin a wiem że nie jestem jedynym nowym, który miałby ochotę poznać klubowych wyjadaczy.
Wszystko jasne"Blash" pisze:pytam bo albo w sobote wybiore sie do łodzi albo wrocław
Tak,tak możę jakiś plan B i możę bede mógł sie zjawić!??"Pablo" pisze:Wszystko jasne"Blash" pisze:pytam bo albo w sobote wybiore sie do łodzi albo wrocławMiało być plenerowo, ale TVN Meteo nie daje gwarancji na pogodę więc musi być modyfikacja i plan B.
Jestem zdecydowanie za korektą i planem B czyli tylko nie sobota godz.15."Pablo" pisze:Zaraz pocisnę PrezesaGeneralnie wszystko dalej aktualne ale program jeszcze w lesie
bo pogoda trochę spłatała figla (jakoś nie wierzę że w sobotę nastaną upały więc trzeba zrobić korektę).
a sobotni ??"darkobo" pisze:Jak piątkowy wieczór, to jaj raczej odpadam
"ASSOLUTO" pisze:a co do to k... U.M. to jedyne miejsce gdzie się można spotkać ?
Panowie, Panie i Panienki, na samym poczatku było powiedziane że termin czyli 24.03.2007 nie podlega dyskusji, a wy co ? nic tylko nie pasuje albo coś innego, w ten sposób to region centrum nigdy się nie zintegruje.
dziękuję za uwagę
Jak wcześniej proponowałem 15.10"Pablo" pisze:a sobotni ??"darkobo" pisze:Jak piątkowy wieczór, to jaj raczej odpadam