Piątek rano czy wieczorem albo w sobota.
wiem że to wcześnie

Moderator: Wilkin
Myślę, że piąteczek ...może w południe..-> na spocie dogadamy, ja biorę wolny dzionek /jak nic się nie zmieni"Suchar" pisze:w związku z pracą musze rezerwować czas wolny .Kidy ruszacie na zlot.
Piątek rano czy wieczorem albo w sobota.
wiem że to wcześnieale pytam żeby się ustawić w pracy.
[/b]
No to widzę, że powinniśmy się spotkać i utworzyć wspólną kolumnę na zlot..."AleX" pisze:Czesc panie i panowie z mazowsza. Chcielbym wiecej dowiedziec sie o waszych planas ruszanaia na zlot.... poniewarz byloby calkiem nezlie doloczyc sie do was
. My wyjezdzamy 11 o 3:00 to gdzies pare godzin przed poludniem bylibysmy w warszawie. Proponuje nas przygarnoc
. Bedzie nas 3~4 samochody ir 7~8 osob....
Co wy na to?
jejuuuuu........Angela Ty to powinnaś dostać w dupsko"Angela" pisze:Ja jak zwykle zakręcona i nieswiadomarozumiem że zlot w maju organizowany jest przez Lancia Team? hmmm... rozpoczyna się 11.05 ile osób jest zdeklarowanych że jedzie? Miejscówek pewnie na kwaterze już brak.
A skąd mogę wziąć tablice klubowe? Bo mam takie sobie. A wogóle to moja Lancia miała 2 dzwony i jest obita, napewno do zlotu nie zdąże jej zrobić. jejuuuuuu....
wiem, wiem....to moja wina"EWCIA" pisze:jejuuuuu........Angela Ty to powinnaś dostać w dupsko"Angela" pisze:Ja jak zwykle zakręcona i nieswiadomarozumiem że zlot w maju organizowany jest przez Lancia Team? hmmm... rozpoczyna się 11.05 ile osób jest zdeklarowanych że jedzie? Miejscówek pewnie na kwaterze już brak.
A skąd mogę wziąć tablice klubowe? Bo mam takie sobie. A wogóle to moja Lancia miała 2 dzwony i jest obita, napewno do zlotu nie zdąże jej zrobić. jejuuuuuu....już tyle czasu Cię nie widzieliśmy...no ..ja widziałam ale to był czysty przypadek
"Snooki" pisze:a gdzie ten zlot, kiedy? doczytałem ze od 11