Nie doceniasz Policji"Marcin_D" pisze: Policja nawet na to nie spojrzy bo oni nie bardzo wiedzą jak to z tymi obrysówkami jest.(znaczy się jaki samochód ma w standardzie a jaki nie ma).

Nie doceniasz Policji"Marcin_D" pisze: Policja nawet na to nie spojrzy bo oni nie bardzo wiedzą jak to z tymi obrysówkami jest.(znaczy się jaki samochód ma w standardzie a jaki nie ma).
Jak chcesz to moge Ci dać takie kierunki od E38 - 2 sztuki. Zapłacisz sobie za koszty przesyłki."norbiwolow" pisze: do tego pomarańczowa żarówka i bedzie git![]()
![]()
norbiwolow lecisz mi piwo bo musiałem lecieć do garażu Ci to pomierzyć."norbiwolow" pisze:spox - dokupiłbym jeszcze dwa i git - jakie wymiary tych kierunków i czy nie wystają zbytnio ??? te tylne to bym prysnął czerwonym sprayem do lamp - wtedy nie gryzłoby się tak z tylnymi lampami i odblaskami - chyba nawet tak fabrycznie amerykańce maja przód pomarańcz a tył czerony
Już Ci pisałem - 1,2 cm"norbiwolow" pisze:a ile wystają po zamontowaniu ???
BROWAR RULEZ![]()
![]()
Jak tam uważasz. Mi to leży w garażu i zawadza. pomierz , policz i sie zastanów ."norbiwolow" pisze:troche za bardzo