Jest i bratanie się sutkami, i opicie "dila" Pewa z Grześkiem, i liczne toasty, i śpiewy, i... Marco

Pozdrawiam, Radicz.
Moderator: wujekp
Ewcia - super zdjęcia w klimacie spotkania ."EWCIA" pisze:to było integracyjne bratanie się sutkami...aaaale zaznaczam, iż tylko Panowie to robili....
... będę z wielką radością"EWCIA" pisze:Marco ja to mam nadzieję, że takich spotkań będzie częściej![]()
a jak obiecałeś..jak tylko będziesz w wa-wce daj znać ...zrobimy specjalny spot Mazovia Lancia squad
masz jak w banku"marco" pisze:... będę z wielką radością"EWCIA" pisze:Marco ja to mam nadzieję, że takich spotkań będzie częściej![]()
a jak obiecałeś..jak tylko będziesz w wa-wce daj znać ...zrobimy specjalny spot Mazovia Lancia squad![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękuję i pamiętaj proszę , o pozdrówkach
dla mistrza ciętej riposty.
były niestety tylko 3 Themy"Miro" pisze:widziałem zdjęcia AleXfajne fotki
odrazu widać,ze pstrykane z Themy
Nie wiem czy dobrze widzialem ale czyzby na zlocie oprocz Themy 8.32 była tylko Twoja i Pewa,który ponoc ja sprzedal i wracal z buta
![]()
![]()
A jednak"AleX" pisze:wszystko dobrze widziales, w nastepnym roku trzeba uzupelnic ilosc Them
Z tego co mi wiadomo, to termin się zmieni. W podanym na Litwie jest długi weekend i są problemy z miejscami. Chłopcy podobno wynaleźli ośrodek podobny do Dzierżąznej"dabar2" pisze:Czy wiecie kiedy będzie zlot na Litwie?
...spoko Kondziu !"Kondziu" pisze:Na zlocie było bardzo fajnie, jedzonko, piwko, fajne autkanapewno na nastepny przyjade z przyjemnością. Jakieś fotki wrzuce w weekend. Jeszcze raz wielkie dzięki Marco