Zlot na Litwie 2007
Moderator: wujekp
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Zlot na Litwie 2007
a pewna Pani, która tez sie wybiera na Litwę, czemu sie jeszcze nie wpisala? 

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Zlot na Litwie 2007
Jest piękny zamek na wyspie !"Nat" pisze:1 Lit to plus minus to samo co 1 złoty (kurs lita to 1Lit- 1,1 zł), więc cena 15 lit nie powala bynajmniej.
Troki, to tam jest chyba piękny zamek na wyspie?
Na foto - jeden z naszych Litewskich przyjaciół - Arunas .

- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
Zlot na Litwie 2007
Mnie niestety nie będzie z Wami. A szkoda. Chętnie bym zobaczył jak się organizuje zlot na Litwie!
Niniejszym życzę wszystkim uczestnikom udanej imprezy, liczę na wiele fotek i relacji a całej naszej delegacji udanej i szczęśliwej drogi do i z Litwy. Pozdrawiam naszych przyjaciół Litwinów!
P.S. Ostatnio dumnie pomaszerowałem w koszulce jaką dostałem od Alexa i reszty ekipy do pracy, aż się chłopaki zdzwili co to mam napisane

P.S. Ostatnio dumnie pomaszerowałem w koszulce jaką dostałem od Alexa i reszty ekipy do pracy, aż się chłopaki zdzwili co to mam napisane

Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.
- DJMordziak
- Forumowicz/ka
Zlot na Litwie 2007
mam pytanie a ile jest mniej wiecej kilometror np z wawy ewentualnie z plocka do miejsca docelowego?? moze chociaz na ten zlocik bym sie wybrał pozdr
Zlot na Litwie 2007
Ja śmigam tak .
SIERADZ -ŁÓDŹ-ŁOWICZ-WYSZOGRÓD-AUGUSTÓW dalej nie wiem .
SIERADZ -ŁÓDŹ-ŁOWICZ-WYSZOGRÓD-AUGUSTÓW dalej nie wiem .
Jurek odszedł od nas na zawsze...
Zlot na Litwie 2007
ja myslę że olkusz -wawa - lomza -augustów i co dalej to nie wiem
chyba litwa 

Landrynka -Y 1,2 16V
zamiast Pasikonika srebrna Santarita:)
zamiast Pasikonika srebrna Santarita:)
Zlot na Litwie 2007
I Rospuda po drodze-z kamieniami"Aras" pisze:ja myslę że olkusz -wawa - lomza -augustów i co dalej to nie wiemchyba litwa

Strang Delta 1,9td

Zlot na Litwie 2007
O właśnie jescze Łomża .Aras jak byś leciał to może tam byśmy zrobili spota.
Jurek odszedł od nas na zawsze...
- DJMordziak
- Forumowicz/ka
Zlot na Litwie 2007
dobra to moze powiedzcie ile to jest kilometrow od granicy zebym wiedzial na ile sie przygotowac bo mam chec tam sie pokazac
Zlot na Litwie 2007
Kurde.... kusicie koledzy, oj kusicie
Pozdrawiam, Radicz.

Pozdrawiam, Radicz.
Zlot na Litwie 2007
Od Suwałk jakieś 170, a do Suwałk to sobie sam policz"DJMordziak" pisze:dobra to moze powiedzcie ile to jest kilometrow od granicy zebym wiedzial na ile sie przygotowac bo mam chec tam sie pokazac
Zlot na Litwie 2007
Sorki, nie przeczytałem dokładnie i napisałem od Suwałk. Od przejścia w Ogrodnikach masz ok 130 km. (w/g atlasu)"DJMordziak" pisze:dobra to moze powiedzcie ile to jest kilometrow od granicy zebym wiedzial na ile sie przygotowac bo mam chec tam sie pokazac
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Zlot na Litwie 2007
"Radicz" pisze:Kurde.... kusicie koledzy, oj kusicie![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam, Radicz.
Ty się mis nie kryguj, tylko pakuj blondyne do czarnulki (albo ona Ciebie) i wodzu prowadź na Wilno (mam nadzieję, że koledzy Litwini mi wybaczą

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat

Zlot na Litwie 2007
Do Augustowa sprawa jest prosta, dalej macie dwie drogi- kiedyś kręta wąska i dziurawa, teraz podobno pięknie wyremontowana, prosto na Sejny i stąd do Ogrodnik, druga na Suwałki, potem Sejny i Ogrodniki. Ta druga jest dłuższa o jakieś 20 km i kiedyś była duuużo lepsza. Teraz, sądząc po fragmencie który co roku przejeżdżam, tzn ok 10 km od Sejn lepsza jest ta pierwsza."Aras" pisze:ja myslę że olkusz -wawa - lomza -augustów i co dalej to nie wiem :) chyba litwa :D
Jak ktoś jedzie z północy Polski to polecam trasę Olsztyn- Mrągowo- Olecko- Suwałki- Sejny- Ogrodniki. W miarę prosta, choć można miejscami popiszczeć na zakretach i najgładsza.
W sumie możnaby się skrzyknąć w Sejnach, to jest 10 km. od granicy i stamtąd zrobić "ostatni zajazd na Litwie". Notabene w Sejnach jest piękna bazylika, której zwiedzenie polecam znawcom architektury sakralnej