Kappa - wiatrak nawiewu

Awatar użytkownika
jaro80
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Jarek

Kappa - wiatrak nawiewu

Post autor: jaro80 » 07 cze 2007, 19:16

Drodzy klubowicze- mam pytanie do was.Otóż dzisiejszego pięknego dnia wyjechałem odpocząć na wieś, gorąco okrutnie więc klima włączona i jadę, aż tu nagle czuję swąd i wydobywający się dym z konsoli(w miejscu radia), myślę radio mi sie fajczy!Zatrzymałem się, odłączyłem i wszystko w porządku!Włączam klimę i jakież moje zdziwienie- nie działa nadmuch!Co się stało?Słychać jak włącza się sprężarka ale nie dmucha! Z tego miejsca też moja prośba-czy ktoś z Was naprawiał klimę( poza tym chłodnicę bo płyn ucieka) w pobliżu miejsca mojego zamieszkania-Białystok?
Przez 6 lat: --- Ciemnozielona LANCIA KAPPA 3.0 V6 ---
Teraz: --- Szara LANCIA LYBRA Emblema 2.4jtd ---

1410
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Kappa - Problem z klimą!!!

Post autor: 1410 » 08 cze 2007, 20:28

spalil sie wiatrak od nadmuchu - klima powinna byc OK

Awatar użytkownika
jaro80
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Jarek

Post autor: jaro80 » 08 cze 2007, 22:49

no tez tak mysle, a moze wie ktos z was czy da sie go dostac?Po szrotach szukac?No i pewnie cala deske trzeba sciagac.Pozdrawiam
Przez 6 lat: --- Ciemnozielona LANCIA KAPPA 3.0 V6 ---
Teraz: --- Szara LANCIA LYBRA Emblema 2.4jtd ---

Boorek

Post autor: Boorek » 09 cze 2007, 15:18

"jaro80" pisze:no tez tak mysle, a moze wie ktos z was czy da sie go dostac?Po szrotach szukac?No i pewnie cala deske trzeba sciagac.Pozdrawiam
w modelach przed liftingiem wentylator jest za tym plastikiem na podszybiu od strony silnika (ciężki dostęp) a w modelach pozmianowych gdzieś w okolicach schowka pasażera jeśli się dobrze orietuje wiatraczek można dostać do mojej kappy '95 używany 320 zł

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nadwozie i wnętrze”