Myślę, ze to dobry pomysł- spotkalibyśmy się z AleX'em"AleX" pisze:Czesc chlopaki, kezeli jest chec moge was spotkac na granicy.... jezeli wy bedziecie w ekipie.... kto jest chetny ?

Moderator: wujekp
Myślę, ze to dobry pomysł- spotkalibyśmy się z AleX'em"AleX" pisze:Czesc chlopaki, kezeli jest chec moge was spotkac na granicy.... jezeli wy bedziecie w ekipie.... kto jest chetny ?
w łomzy"sloneczna" pisze:O właśnie jescze Łomża .Aras jak byś leciał to może tam byśmy zrobili spota.
Proponuję Ostrołekę na małego spota ."Aras" pisze:w łomzy:) no problem:D"sloneczna" pisze:O właśnie jescze Łomża .Aras jak byś leciał to może tam byśmy zrobili spota.
Czy chodzi Ci o to aby wypoczęły przed wysiłkiem na Litwie???"marco" pisze: Proponuję Ostrołekę na małego spota .
Pierwsze rondo w Ostrołęce - jadąc od strony Warszawy, kierunek Olsztyn 100m - jest zajazd Kurpiowski , duzy parking i stacja CPN.
Dobre miejsce na wyprostowanie pęcin .
...tak !"strang" pisze:Czy chodzi Ci o to aby wypoczęły przed wysiłkiem na Litwie???"marco" pisze: Proponuję Ostrołekę na małego spota .
Pierwsze rondo w Ostrołęce - jadąc od strony Warszawy, kierunek Olsztyn 100m - jest zajazd Kurpiowski , duzy parking i stacja CPN.
Na problemy z pęcinami???"marco" pisze:...tak !"strang" pisze:Czy chodzi Ci o to aby wypoczęły przed wysiłkiem na Litwie???"marco" pisze: Proponuję Ostrołekę na małego spota .
Popas i chwila na oddech .
Alex chwalił trasę i nie narzekał na problemy .
z traktem ,siodłem, konikami , podkowami , pęcinami i kandyjską konną policją górską ."strang" pisze: Na problemy z pęcinami???
Nie wywołuj Nat mi gen. Żeligowskiego na forum bo będziesz musiał "przepraszać się" z litewskimi lancistami za pomocą destylatów..."Nat" pisze:"Radicz" pisze:Kurde.... kusicie koledzy, oj kusicie![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam, Radicz.
Ty się mis nie kryguj, tylko pakuj blondyne do czarnulki (albo ona Ciebie) i wodzu prowadź na Wilno (mam nadzieję, że koledzy Litwini mi wybaczą)
Jak uzupełnisz profil to sprawę przemyślimy. Na razie zapoznaj się z tym"maly1802" pisze:na ten zlocik to moga wszyscy jechac bo chciałbym sie wybrac a jeszcze ani razu nie byłem na takim
Należy dojechać do wyznaczonego punktu spotkania i dołączyć do kolumny"maly1802" pisze:to jak mozna dołączyć do takiego zlotu ??