Zlot na Litwie 2007
Moderator: wujekp
- sebol
- Klubowicz
- Imię: Dariusz
??????
Właśnie Alex prosimy o więcej konkretów !!! Moja Ładniejsza Polowa chce koniecznie zwiedzic Wilno !!! I posmakowac " koldunai " oraz " cepelinai ".
Mi wystarczy ALUDE i KARBONADAS !!! I czy na pewno noclegi sa po 15 Lt czytajac przewodniki ceny noclegow to 60-100 Lt ???
Pytanie do jadących o ktorej spotykamy się na granicy w Ogrodnikach?
Mi wystarczy ALUDE i KARBONADAS !!! I czy na pewno noclegi sa po 15 Lt czytajac przewodniki ceny noclegow to 60-100 Lt ???
Pytanie do jadących o ktorej spotykamy się na granicy w Ogrodnikach?
LANCIA KAPPA 2.0 Turbo ( była )
Fiat Marea 1.9 JTD ( była )
LANCIA PHEDRA 2.0
Tel. 603088500

LANCIA PHEDRA 2.0
Tel. 603088500

Zlot na Litwie 2007
To jak Szanowne Panie i Szanowni Panowie- kiedy spotkanie w Ogrodnikach? Bo chyba na Litwę chcemy wjechać razem? Chcę to ustalić, bo Kapcia wróciła po miesięcznych wczasach w serwisie Fiata i w czwartek wyfruwam na urlop, a na urlopie jak to na urlopie- różnie bywa z netem
Zlot na Litwie 2007
Zapewne w piątek-godziny nikt rozsądny ustalić nie potrafi-kto zna realia polskich dróg. W zeszłym tygodniu jechałem od siebie na Targówek 6 godzin, wracałem 2,5."skurek" pisze:To jak Szanowne Panie i Szanowni Panowie- kiedy spotkanie w Ogrodnikach?

Strang Delta 1,9td

Zlot na Litwie 2007
...ale , wypada zaproponować godzinę spotkania w Ogrodnikach ."strang" pisze:Zapewne w piątek-godziny nikt rozsądny ustalić nie potrafi-kto zna realia polskich dróg. W zeszłym tygodniu jechałem od siebie na Targówek 6 godzin, wracałem 2,5."skurek" pisze:To jak Szanowne Panie i Szanowni Panowie- kiedy spotkanie w Ogrodnikach?
Moja propozycja godz. 14-15 piątek .

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Zlot na Litwie 2007
Moim zdaniem ta godzina jest zbyt wczesna. Z Warszawy to jest kawał drogi i albo trzeba wziąć piątek wolny (a wtedy wyjechac wcześnie rano i byc w ogrodnikach- powiedzmy w południe), albo urwac sie z pracy koło 13-14 i wtedy byc w ogrodnikach wieczorem- np. kolo 18-20
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Zlot na Litwie 2007
Super Nat - jest kolejna fajna propozycja ."Nat" pisze:Moim zdaniem ta godzina jest zbyt wczesna. Z Warszawy to jest kawał drogi i albo trzeba wziąć piątek wolny (a wtedy wyjechac wcześnie rano i byc w ogrodnikach- powiedzmy w południe), albo urwac sie z pracy koło 13-14 i wtedy byc w ogrodnikach wieczorem- np. kolo 18-20
Jeszcze kilka / od osób jadących na Litvę /
i dopracujemy się kompromisu !
Zlot na Litwie 2007
...Po zadymie w Wilnie , może będzie bezpieczniej poruszać się nocą po drogach Litevskich ...?"AleX" pisze:Policzcie zeby nie byc w nocy na miejscu....

Zlot na Litwie 2007
Skoro Litwini zapraszają nas na paradę w Trokach o 17.00, to wydaje mi się że dojazd na 18.00 do Ogrodnik jest nieco spóźniony. Z Ogrodnik do Trok jest ok. 100 km, więc godzina 15.00 wydaje się być optymalna"marco" pisze:...ale , wypada zaproponować godzinę spotkania w Ogrodnikach ."strang" pisze:Zapewne w piątek-godziny nikt rozsądny ustalić nie potrafi-kto zna realia polskich dróg. W zeszłym tygodniu jechałem od siebie na Targówek 6 godzin, wracałem 2,5. :lol:"skurek" pisze:To jak Szanowne Panie i Szanowni Panowie- kiedy spotkanie w Ogrodnikach?
Moja propozycja godz. 14-15 piątek . :wink:
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Zlot na Litwie 2007
Ile czasu przewidujecie na przejazd Warszawa-Ogrodniki?
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat

Zlot na Litwie 2007
...z Targówka - 4,5 h. 

Zlot na Litwie 2007
W rozmowie z Marco i Arasem zaproponowałem inną trasę. Z Warszawy na Gdańsk-dalej Nidzica-Szczytno-Mrągowo-Augustów. Przetestowana ostatno dwukrotnie.Jazde miałem bezproblemową, od Nidzicy ani jednego Tira"Nat" pisze:Ile czasu przewidujecie na przejazd Warszawa-Ogrodniki?

Strang Delta 1,9td

Zlot na Litwie 2007
Wprawdzie nie jade z Warszawy, ale jeśli mogę coś zasugerować, to końcówka Mrągowo- Giżycko- Olecko- Suwałki- Ogrodniki wiedzie trochę lepszą drogą (omija się fragment Mragowo- Orzysz- Ełk, który nawet tubylcy uważają za hardcorowy- wąsko, dziurawo i masa zakrętów)"strang" pisze:W rozmowie z Marco i Arasem zaproponowałem inną trasę. Z Warszawy na Gdańsk-dalej Nidzica-Szczytno-Mrągowo-Augustów. Przetestowana ostatno dwukrotnie.Jazde miałem bezproblemową, od Nidzicy ani jednego Tira :lol:"Nat" pisze:Ile czasu przewidujecie na przejazd Warszawa-Ogrodniki?
- sebol
- Klubowicz
Zlot na Litwie 2007
Jeszcze nie przeliczałem ile czasu potrzebuje na dojechanie do Ogrodnik ze Szczecina ale na godzine 15.00 postaram się byc ! Posiadam mape robót na drogach krajowych i czeka mnie 13 takowych przeszkód drogowych.
LANCIA PHEDRA 2.0
Tel. 603088500

LANCIA PHEDRA 2.0
Tel. 603088500

Zlot na Litwie 2007
Jeśli nie latasz, to licz 9-10 godzin. Ja z Koszalina jadę mniej więcej tyle, ale ja raczej nie przekraczam dozwolonej prędkości o więcej niż 20 km/h. Ty masz za to ponad stówkę więcej"sebol" pisze:Jeszcze nie przeliczałem ile czasu potrzebuje na dojechanie do Ogrodnik ze Szczecina ale na godzine 15.00 postaram się byc ! Posiadam mape robót na drogach krajowych i czeka mnie 13 takowych przeszkód drogowych.[/code]
- sebol
- Klubowicz
Zlot na Litwie 2007
Dzieki nie latam ale jak jest prosta to nie jade 90 tylko troche szybciej."skurek" pisze:Jeśli nie latasz, to licz 9-10 godzin. Ja z Koszalina jadę mniej więcej tyle, ale ja raczej nie przekraczam dozwolonej prędkości o więcej niż 20 km/h. Ty masz za to ponad stówkę więcej"sebol" pisze:Jeszcze nie przeliczałem ile czasu potrzebuje na dojechanie do Ogrodnik ze Szczecina ale na godzine 15.00 postaram się byc ! Posiadam mape robót na drogach krajowych i czeka mnie 13 takowych przeszkód drogowych.[/code]
LANCIA PHEDRA 2.0
Tel. 603088500

LANCIA PHEDRA 2.0
Tel. 603088500