kierownica+naba

Wszystko na temat tuningu [zarówno mechanicznego jak i optycznego] najpiękniejszych aut na świecie...Forum jest tylko dla zasady, bo któż chciałby tuningować takie auta...:)
RobertWroc
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

kierownica+naba

Post autor: RobertWroc » 11 lip 2007, 23:26

chciałbym wstawić sobie jakąś ładnąkierownicę,ale...nie ma nigdzie nab.Czy ktś ,gdzieś produkuje,wie gdzie kupić,a może z innego auta pasuje?
Lancia Kappa 3.0 V6 24v
są silniki, i jest V....

lancia1969
Klubowicz
Klubowicz
Imię: mgOmichGD
Kontakt:

kierownica+naba

Post autor: lancia1969 » 12 lip 2007, 10:30

Naby kupisz TUTAJ :wink:

Awatar użytkownika
Marcin_D
Klubowicz
Klubowicz

kierownica+naba

Post autor: Marcin_D » 12 lip 2007, 10:40

Naby mają, ale te tuningowane przez nich samochody to gorzej niż wiejski tuning.
Lancia i jeszcze raz Lancia

Lancia Kappa 2,4 20V LX Bi-Power

RobertWroc
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

kierownica+naba

Post autor: RobertWroc » 12 lip 2007, 20:52

dzięki ale nab nie znalazłem.ale nie szkodzi.
Nie chcę tunningować Delty bo popierwsze nie widzę sensu na stylizowanie autka 1.6 na sportowe czy integrale.Jak bym chciał integrale to bym sobie kupił.po drugie delta w swej lini podoba mi się więc jaki jest sens poprawiać coś co jest ładne?
Ale jakąs ładna kierownicę bym założył ale naby do delty niby pasują od tipo,ale...nikt ie daje 100% gwarancji
Lancia Kappa 3.0 V6 24v
są silniki, i jest V....

lancia1969
Klubowicz
Klubowicz
Imię: mgOmichGD
Kontakt:

kierownica+naba

Post autor: lancia1969 » 12 lip 2007, 22:25

"RobertWroc" pisze:dzięki ale nab nie znalazłem.ale nie szkodzi.
Nie chcę tunningować Delty bo popierwsze nie widzę sensu na stylizowanie autka 1.6 na sportowe czy integrale.Jak bym chciał integrale to bym sobie kupił.po drugie delta w swej lini podoba mi się więc jaki jest sens poprawiać coś co jest ładne?
Ale jakąs ładna kierownicę bym założył ale naby do delty niby pasują od tipo,ale...nikt ie daje 100% gwarancji
:roll: widocznie nie mają w ofercie internetowej ale naby są na bank ( sam kupowałem nabe sparco do dedry - własnie u nich :wink: ) wiec proponuje poprostu zadzwonić z tego co wiem jeżeli jest w magazaynie D&W w Polsce to maja w ciągu 2 dni roboczych.

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Tuning :::”