kierownica+naba
-
- Forumowicz/ka
kierownica+naba
chciałbym wstawić sobie jakąś ładnąkierownicę,ale...nie ma nigdzie nab.Czy ktś ,gdzieś produkuje,wie gdzie kupić,a może z innego auta pasuje?
Lancia Kappa 3.0 V6 24v
są silniki, i jest V....
są silniki, i jest V....
-
- Klubowicz
- Imię: mgOmichGD
- Kontakt:
kierownica+naba
Naby mają, ale te tuningowane przez nich samochody to gorzej niż wiejski tuning.
Lancia i jeszcze raz Lancia
Lancia Kappa 2,4 20V LX Bi-Power
Lancia Kappa 2,4 20V LX Bi-Power
-
- Forumowicz/ka
kierownica+naba
dzięki ale nab nie znalazłem.ale nie szkodzi.
Nie chcę tunningować Delty bo popierwsze nie widzę sensu na stylizowanie autka 1.6 na sportowe czy integrale.Jak bym chciał integrale to bym sobie kupił.po drugie delta w swej lini podoba mi się więc jaki jest sens poprawiać coś co jest ładne?
Ale jakąs ładna kierownicę bym założył ale naby do delty niby pasują od tipo,ale...nikt ie daje 100% gwarancji
Nie chcę tunningować Delty bo popierwsze nie widzę sensu na stylizowanie autka 1.6 na sportowe czy integrale.Jak bym chciał integrale to bym sobie kupił.po drugie delta w swej lini podoba mi się więc jaki jest sens poprawiać coś co jest ładne?
Ale jakąs ładna kierownicę bym założył ale naby do delty niby pasują od tipo,ale...nikt ie daje 100% gwarancji
Lancia Kappa 3.0 V6 24v
są silniki, i jest V....
są silniki, i jest V....
-
- Klubowicz
- Imię: mgOmichGD
- Kontakt:
kierownica+naba
"RobertWroc" pisze:dzięki ale nab nie znalazłem.ale nie szkodzi.