Zlot na Jurze-reaktywacja
Moderator: wujekp
Oprócz Białej Damy na zlot przywiozę prawdopodobnie prawdziwego włoskiego Włocha - Franco di Roma. O ile jego wątroba wytrzyma do zlotu. Dziś się wzruszył jak mu śpiewałem Fratelli d'Italia - gia aguilla d'austria, le penne da perdute, il sangue d'italia e in sangre polacco 

Strang Delta 1,9td

- maciej_ignys
- Klubowicz
Byłem dziś na rekonesansie i zrobiłem parę fotek (Okocim po 5 Żywiec 6 Chlebek ze smalcem i ogórek po 2,50) ale ni penisa nadal nie potrafię ich wrzucić do neta. Biorę ze sobą laptopa, może znajdzie się jakiś nawiedzony pedagog i mnie nauczy tej niewyobrażalnej dla mnie sztuki. Dojazd jest dramatyczny, parę razy chciałem zgwałcić nawigację, ale trafiłem. Jest naprawdę ładnie i myślę, że będzie to niezapomniany weekend...... 

-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
ja tez sie pisze, tylko prosił bym o konkretny termin
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
24-26 sierpnia. Przecież jest napisane w tym wątku"docent" pisze:ja też się piszę, tylko prosiłbym o konkretny termin

Heh, jeden nawiedzony już był, ale nie dyplomowany pedagog, więc widać, efekty marne"Maciej_Ignys" pisze:ale ni penisa nadal nie potrafię ich wrzucić do neta.
(...)
może znajdzie się jakiś nawiedzony pedagog i mnie nauczy tej niewyobrażalnej dla mnie sztuki

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

- maciej_ignys
- Klubowicz
Spoko. Ja będę jednak jechał z Częstochowy, bo buduję tu wam fontannę (wybacz Ciniminis), więc jakbyś chciał się zabrać w tandemie, to będe wyjeżdżał około 15 ze Śląskiej w prezyszły pt.
- maciej_ignys
- Klubowicz
Dzięki Nat, czytałem Twojego posta, ale nie jestem w stanie wcielić go w czyn
Jak już wstępnie nadmieniłem, jestem prostym kamieniarzem i jak kto mi pokaże to zatrybię, jak nie no to pi....

- maciej_ignys
- Klubowicz
Wszędzie
Rozumiem, że nie mogę przenieść zdjęć bezpośrednio z mojego kompa na net, tylko muszę umieścić je na jakimś serwerze, a potem zapodać link ? Myślę, że to już przekracza moje umiejętności... 

- maciej_ignys
- Klubowicz
Jak na ten czas wysłałem Fotki do Stranga (tak jak do Ciebie pierwszym razem) i liczę, że je opublikuje, a co do nauki myślę, że jak to przećwiczę krok po kroku to dam radę, ale to na zlocie 

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Więcej wiary w siebie 
wpisujesz w przeglądarkę >http://www.fotosik.pl
Strona się uruchamia.
Znajdujesz wołami napisane "Dodaj zdjęcie"
Klikasz w guziczek "Wybierz"
Otwiera Ci się okienko, na którym wskazujesz zdjęcie (które jest np. na pulpicie albo na pendrajwie albo gdzie bądź)
klikasz Dodaj
Wypisuje się : "Proszę czekać blablabla"
Jak załaduje - kopiujesz całą zawartość okienka "pełen rozmiar na forum" i wklejasz ją w treść posta, który tworzysz na forum na tę okoliczność.
Ew. zamiast "Pełen rozmiar na forum" wybierasz "Miniaturka na forum, zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze", wtedy na forum pokaże się miniaturka, a po kliknięciu na nią otworzy się całe zdjęcie tak jak tu ==>
No dobra, już prościej wytłumaczyć się nie da, więc do roboty

wpisujesz w przeglądarkę >http://www.fotosik.pl
Strona się uruchamia.
Znajdujesz wołami napisane "Dodaj zdjęcie"
Klikasz w guziczek "Wybierz"
Otwiera Ci się okienko, na którym wskazujesz zdjęcie (które jest np. na pulpicie albo na pendrajwie albo gdzie bądź)
klikasz Dodaj
Wypisuje się : "Proszę czekać blablabla"
Jak załaduje - kopiujesz całą zawartość okienka "pełen rozmiar na forum" i wklejasz ją w treść posta, który tworzysz na forum na tę okoliczność.
Ew. zamiast "Pełen rozmiar na forum" wybierasz "Miniaturka na forum, zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze", wtedy na forum pokaże się miniaturka, a po kliknięciu na nią otworzy się całe zdjęcie tak jak tu ==>

No dobra, już prościej wytłumaczyć się nie da, więc do roboty

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat

...Nat - zabierz kroplówkę / sól fizjologiczna , elektrolity , potas , vit C ,.../
Wlaśnie odebrałem od kolegi Lemaxxa 10 L Ozonu !
Nastepne 20L - przyjedzie w piątek !
Jakby nie wypadło na kostce - nikt nie wygra tej gry bez bólu !
Litvini ruszyli !
Siłą armii - Idą na Morsko !
Wlaśnie odebrałem od kolegi Lemaxxa 10 L Ozonu !

Nastepne 20L - przyjedzie w piątek !

Litvini ruszyli !
Tak jest Litwini ruszyli"marco" pisze:...Nat - zabierz kroplówkę / sól fizjologiczna , elektrolity , potas , vit C ,.../
Właśnie odebrałem od kolegi Lemaxxa 10 L Ozonu !![]()
Następne 20L - przyjedzie w piątek !![]()
Litvini ruszyli !

Pozostałe 20l Ozonu wyrusza w piątek !
Teraz: Lancia Delta 1.9 TwinTurbo
Wczesniej: Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06 / Lancia Thesis 2.4 JTD 03 / Alfa Romeo 166 2.4 JTD 02 / Lancia Thema 2.5 Turbo DS LS 94 /Fiat Brava 1.8 16V ELX / Lancia Lybra SW 2.4jtd 01 / Lancia Dedra SW 1.9tds LS 98 / Lancia Kappa 2.4tds 96 / Lancia Dedra 1.9tds 96 / Alfa Romeo 75 2.0TS 90
Wczesniej: Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06 / Lancia Thesis 2.4 JTD 03 / Alfa Romeo 166 2.4 JTD 02 / Lancia Thema 2.5 Turbo DS LS 94 /Fiat Brava 1.8 16V ELX / Lancia Lybra SW 2.4jtd 01 / Lancia Dedra SW 1.9tds LS 98 / Lancia Kappa 2.4tds 96 / Lancia Dedra 1.9tds 96 / Alfa Romeo 75 2.0TS 90
Witam,
Zgodnie z rozmową telefoniczną potwierdzam rezerwację szałasu jurajskiego w dniu 25 sierpnia 2007 roku od godziny 14.00. Jednocześnie w koszcie ok. 40zł/os proponuję następujące menu:
- prażonki jurajskie (pieczone a ognisku przy gościach)
- żurek do picia (w podgrzewaczu)
- karkówka z grilla
- kiełbaska z grilla
- smalec wiejski z ogórkiem kiszonym
piwo indywidualnie płatne. Oczekuję na pilną informację co do ilości osób oraz godzin podawania posiłków.
Serdecznie pozdrawiam,
Tomasz Świderski
Kierownik Marketingu
Lista chętnych na catering
1 Aras+1
2 Marco+1
3 Nat+1
4 Słoneczna+?
5 Lancia1969+1
6 Strang
7 Alex+1
8 Orsya+1
9 Maciej ignys+1
10 Kondzio+1
Bardzo proszę o dopisywanie się chętnych. Dobrze by było osiągnąć liczbę co najmniej 30 osób.
Wyznaczcie także godzinę rozpoczęcia sobotniej imprezy-proponuję godzinę 14tą.
Strang
Zgodnie z rozmową telefoniczną potwierdzam rezerwację szałasu jurajskiego w dniu 25 sierpnia 2007 roku od godziny 14.00. Jednocześnie w koszcie ok. 40zł/os proponuję następujące menu:
- prażonki jurajskie (pieczone a ognisku przy gościach)
- żurek do picia (w podgrzewaczu)
- karkówka z grilla
- kiełbaska z grilla
- smalec wiejski z ogórkiem kiszonym
piwo indywidualnie płatne. Oczekuję na pilną informację co do ilości osób oraz godzin podawania posiłków.
Serdecznie pozdrawiam,
Tomasz Świderski
Kierownik Marketingu
Lista chętnych na catering
1 Aras+1
2 Marco+1
3 Nat+1
4 Słoneczna+?
5 Lancia1969+1
6 Strang
7 Alex+1
8 Orsya+1
9 Maciej ignys+1
10 Kondzio+1
Bardzo proszę o dopisywanie się chętnych. Dobrze by było osiągnąć liczbę co najmniej 30 osób.
Wyznaczcie także godzinę rozpoczęcia sobotniej imprezy-proponuję godzinę 14tą.
Strang
Ostatnio zmieniony 20 sie 2007, 21:16 przez strang, łącznie zmieniany 1 raz.
Strang Delta 1,9td

ja też reflektuję na catering 

była LANCIA MUSA:((
nowe cavallino rampante:)))) tylko w innym opakowaniu:)))
tel. 504 279 488
nowe cavallino rampante:)))) tylko w innym opakowaniu:)))
tel. 504 279 488
- maciej_ignys
- Klubowicz
Jestem. Dla mnie na 2 osoby bo jednak kumpel przykula się ze mna.
- prezesjm
- Klubowicz
- Imię: Janusz
Wiadomo ja + 1