chyba pomyliłeś procenty...

Moderator: stabraf
No tak, procent to niebezpieczna rzecz"Nat" pisze:Z procentami trzeba uwazać...![]()
no faktycznie o gustach to się jednak nie dyskutuje, ja obok Stilo kombi przejść obojętnie nie mogę, takie mam zobrzydzenie, a Lybra SW mi się strasznie podoba"_bubson_" pisze:Witam,
Wiem, że narażę się teraz wielu klubowiczom i wielbicielom marki Lancia, ale muszę to powiedzieć:) Mówicie, że Stilo jest brzydkie- zgoda, chociaż w wersji kombi mi się podoba. Moim zdaniem Lybra jest równie brzydka- no cóż przód nie pasuje do reszty auta. Kappa, Y, Thesis to dzieła sztuki, ale nie Lybra. Ja żadnego z tych aut bym nie kupił. Chociaż jako zdecydowany przeciwnik gazu, wybrałbym Stilo z bardzo mocnym jak na tą klasę silnikiem. Za te pieniądze zdecydowanie kupiłybym Lancię Kappę 2.4 JTD kombi:)
A ponieważ wybór jest tylko między tymi dwoma autami, to przebieg, ewentualny gaz i zużycie ogólne wskazują na niekorzyść Lybry. Bierz Stilo. Pozdrawiam
No właśnie przeczyściłem go od razu po zakupie, ale to nie pomogło. Ścieżki były już nadpalone i wiadomo było, że za pare dni pójdzie z dymem. No i byłem w Niemczech, a że lało przez cały czas to i silniczek się spalił na amen. W każdym bądź razie już zamówiłem nowy także w przyszłym tygodniu wymieniam. Poza tym amortyzator trzymający tylną klape wypuścił gaz"Nat" pisze:zobacz, czy się spalił, czy tylko wystarczy go przeczyścić...
Przeważnie w więksozści italiańców przeczyszczenie wystarcza