Kilka fotek Ogrodzieniec 2005
Moderator: wujekp
ja uważam że jak na pierwszy raz to było ok nie zapominajmy że prawie do ostatniej chwili chętnych była garstka
poza tym wyjazd 2 dniowy wiaze sie z kosztami chocby rezerwacja noclegu zakup prowiantu do wspólnego spozywania itp
w niemczech podobne imprezy sa częste i rodziny planuja sobie urlopy tak aby spedzic kilka dni na objazdowym zlocie połaczonym ze zwiedzaniem oraz imprezami integracyjnymi
poza tym wyjazd 2 dniowy wiaze sie z kosztami chocby rezerwacja noclegu zakup prowiantu do wspólnego spozywania itp
w niemczech podobne imprezy sa częste i rodziny planuja sobie urlopy tak aby spedzic kilka dni na objazdowym zlocie połaczonym ze zwiedzaniem oraz imprezami integracyjnymi
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Kontakt:
Rozumiem, że jak ocenimy zlot względem poprzednich to było całkiem ok, ale ja pokusiłem się o ocenę bezwzględną (tym bardziej, że był to mój pierwszy zlot). Ważne, że wiadomo gdzie jesteśmy i dokąd zmierzamy.
Kappa 2.0 20V + LPG '98 - granatowa
Ja również popieram zlot 2-dniowy i myślę że jak zaczniemy np od dzisiaj co miesiąc wpłacać jakąś drobną sume na konto klubu to to nikt tego nie odczuje aż tak bardzo
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Jezeli chodzi o mnie to nie ma problemu, nawet gdybym przed samysm zlotem mial wplacic 50-100 zl. na sama organizacje + oczywiscie koszty noclegow itp."Tomasz" pisze:Ja również popieram zlot 2-dniowy i myślę że jak zaczniemy np od dzisiaj co miesiąc wpłacać jakąś drobną sume na konto klubu to to nikt tego nie odczuje aż tak bardzo
Ale jak znam zycie, znowu zaczna sie 'problemy egzystencjonalne' u niektorych

Bedzie problem znowu z ustaleniem miejsca (jednym bedzie zle, innym za daleko

Najlepiej bedzie, jezeli miejsce zlotu ustali 'zarzad' i albo ludzie zgodza sie i przyjada, alebo niech nie przyjezdzaja!!!
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Kontakt:
BTW: Torell007 - ale nawaliles, tak pisales, ze bedziesz i co? Kto mial najdalej? 

Co do 2dniówki to dobry pomysł. Ja i tak byłem 2 dni ale ze względu na to iż zlot był w niedziele to musiałem się wcześnie zwijać (mały marudził). Ale frekfencja była zaskakująca.
- Jeremy McFee
- Klubowicz
Spoko! Themy żyją!
Witam Klubowiczów!"Miro" pisze:Zlot byl naprawde swietnyBylo duzo samochodow, zdecydowanie najwiecej bylo kappy. Szkoda ze themy tak malo
(tylko 4 razem z moja) ale ogolnie bylo super
![]()
Jesli ktos posiada fotki ze zlotu bardzo bym prosil o podeslanie bo zapomnialo mi sie aparatu niestety![]()
Moj mail to 30tomi@interia.pl Z gory wielkie dzieki
Pozdrawiam...
Niestety - nie mogłem pojawić się na wspaniałym zlocie (ale to musiał być czad!) - ale pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza Thema'owiczów

Moja ma się dobrze i śmiga cały czas. Właśnie stuknęło jej 267 tys.
Pozdrówka!
J. McFee
Re: Spoko! Themy żyją!
Witam Them'owicza"Jeremy McFee" pisze:Witam Klubowiczów!"Miro" pisze:Zlot byl naprawde swietnyBylo duzo samochodow, zdecydowanie najwiecej bylo kappy. Szkoda ze themy tak malo
(tylko 4 razem z moja) ale ogolnie bylo super
![]()
Jesli ktos posiada fotki ze zlotu bardzo bym prosil o podeslanie bo zapomnialo mi sie aparatu niestety![]()
Moj mail to 30tomi@interia.pl Z gory wielkie dzieki
Pozdrawiam...
Niestety - nie mogłem pojawić się na wspaniałym zlocie (ale to musiał być czad!) - ale pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza Thema'owiczów
Moja ma się dobrze i śmiga cały czas. Właśnie stuknęło jej 267 tys.
Pozdrówka!

Bylo naprawde swietnie, mysle ze na nastepnym sie juz pokazesz...
267 tys. powiadasz - to niezle. Moja dopiero ma 155 tys.
Pozdro...
Pozdro...
Lancia Thema 3.0V6 12V 93r
Alfa Romeo 147 1.6 16V 06r
FSO Polonez Caro Plus 3.0V6 24V 98r
501579950
_____Thema_____
Alfa Romeo 147 1.6 16V 06r
FSO Polonez Caro Plus 3.0V6 24V 98r
501579950
_____Thema_____
- Torell007
- Założyciel LKP
- Imię: Michał
miałem być ... ale wypadło coś na co wpływu nie miałem ... i klops :'-("tomek" pisze:BTW: Torell007 - ale nawaliles, tak pisales, ze bedziesz i co? Kto mial najdalej?
a mojej nieobecności nie mogę przeboleć ...

Wiele serc, jedno bicie, ciężarówki ponad życie 

- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Kontakt:
Re: Spoko! Themy żyją!
Poczytaj posty Jeremy'ego- on autka nie oszzedza"Miro" pisze: 267 tys. powiadasz - to niezle. Moja dopiero ma 155 tys.

- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Kontakt:
Pewnie pojechales ogladac ta nowa Kappe"Torell007" pisze: miałem być ... ale wypadło coś na co wpływu nie miałem ... i klops :'-(
a mojej nieobecności nie mogę przeboleć ...

ZALUJ!!!
- Torell007
- Założyciel LKP
- Imię: Michał
hehe ... nie nie oglądałem"tomek" pisze:Pewnie pojechales ogladac ta nowa Kappe"Torell007" pisze: miałem być ... ale wypadło coś na co wpływu nie miałem ... i klops :'-(
a mojej nieobecności nie mogę przeboleć .... No coz, ja nie mialem byc a bylem, Ty miales byc a nie byles, i takbylo nas duzo.
ZALUJ!!!

Wiele serc, jedno bicie, ciężarówki ponad życie 

Tomku, to nie wina Torella tylko moja że nieprzyjechał, mieliśmy dojechać moim autem ale wypaliło niespodziewanie wesele i wszystko poszło sie t....... 

- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Kontakt:
Oj bedziesz to musial odpokutowac"mufnal" pisze:Tomku, to nie wina Torella tylko moja że nieprzyjechał,