link
Moderator: wujekp
Ok no to o 8.00 na orlenie"lancia1969" pisze:Ja chętnie pojadę z Tobą - jestem o 8.00 na Orlenie za bramkami"jack" pisze:Autostradą myśle ok 50 min (ma być promocja za 1/2 ceny w sobote rano). Może umówimy się na stacji za bramką o 8 -8.10 i dojedziemy na spokojnie. Czekam ew na inne propozycje krakusów."bichon" pisze:No wlasnie nie wiem, ile tam sie moze jechac w sobote rano?
jade dokladnie z ostrowca"nomads" pisze:O ile wie to Ostrowiec Swiętokrzyski nie jest na zachód od Tychów"misiu" pisze:jak tam sie dostac od zachodu ??? jak wymienie rozrzad bede z brate lybra moja thema ma niestety ma awarie :placze: miska olejowa do wymiany![]()
Napisz z kąd jedziesz a ci wyjaśnię
"Zbyszek" pisze: Ponadto trzeba by przygotowac listę uczestników z nazwiskiem, imieniem, nr dowodu osobistego - aby nie wypistwac indywidualnych przepustek, tylko wejscie zbiorowe.
Jeśli będę jechał to też tam będę. Jeśli mnie miałoby nie być to dam w piątek znać na forum albo Ci Grzegorz dam pchnę SMSa żebyście nie czekali niepotrzebnie"lancia1969" pisze: Ja chętnie pojadę z Tobą - jestem o 8.00 na Orlenie za bramkami
Staram się i bardzo chcę jechać , na razie jadę na 99% , pojutrze się rozstrzygnie . Jeśli już to na pewno będę jechał z żoną."topcio1" pisze: : jedzie ktoś z Lubelszczyzny?