Bawcie się dobrze.

Moderator: wujekp
myślę że ja mogłbym jechać przez Oświęcim ewentualnie możemy się ustawić w Bieruniu, może jeszcze ktoś z Krakowa skusił by sie na drogę 44??. Pozdrawiam"PAHO" pisze:na 99% będę z kumplem, jeśli nie poimprezuje nazbyt dzień wcześniej, można mnie wpisać na listę
jedzie ktoś przez Oświęcim?? możemy się spiknąć na jakiejś stacji benzynowej....
my z Dudim prawdopodobnie będziemy jechali przez Oświęcim"Boorek" pisze:myślę że ja mogłbym jechać przez Oświęcim ewentualnie możemy się ustawić w Bieruniu, może jeszcze ktoś z Krakowa skusił by sie na drogę 44??. Pozdrawiam"PAHO" pisze:na 99% będę z kumplem, jeśli nie poimprezuje nazbyt dzień wcześniej, można mnie wpisać na listę
jedzie ktoś przez Oświęcim?? możemy się spiknąć na jakiejś stacji benzynowej....
jak dla mnie ok chodzi Ci o to BP zaraz za wiaduktem jadąc od strony salonów Renaulta i czegoś tam jeszcze??"PAHO" pisze:no to możemy się umówić o 8:30 pod BP koło ronda w Oświęcimiu, można też w Bieruniu, ale tam po drodze nie ma zabardzo takiej miejscówy żeby stanąć na widoku i na kogoś poczekać, pozatym od Osw. można już jechać razem
nieee chodzi mi o to BP za mostem jak się jedzie z centrum miasta w stronę Bierunia, tamto BP też może być, mi jest obojętnie, jak wam bardziej pasuje?"Boorek" pisze:jak dla mnie ok chodzi Ci o to BP zaraz za wiaduktem jadąc od strony salonów Renaulta i czegoś tam jeszcze??"PAHO" pisze:no to możemy się umówić o 8:30 pod BP koło ronda w Oświęcimiu, można też w Bieruniu, ale tam po drodze nie ma zabardzo takiej miejscówy żeby stanąć na widoku i na kogoś poczekać, pozatym od Osw. można już jechać razem
Zielona żabcia EPI.. jak nie zajedzie o 8.10max na Orlen za bramkami to znaczy że nie dotrze"lancia1969" pisze:Ja chętnie pojadę z Tobą - jestem o 8.00 na Orlenie za bramkami"jack" pisze:Autostradą myśle ok 50 min (ma być promocja za 1/2 ceny w sobote rano). Może umówimy się na stacji za bramką o 8 -8.10 i dojedziemy na spokojnie. Czekam ew na inne propozycje krakusów."bichon" pisze:No wlasnie nie wiem, ile tam sie moze jechac w sobote rano?
"KKMisfire" pisze:To impra z wielką pampą...dzięki D1 za miejsca dla nas...ale będzie fajowo spotkać po dłuższej chwili ludzi znanych i nowych - szkoda tylko, że nie zawitamy swoją Lucynką....ale to nic...co do basenu to chłopaki chyba zapomnieliście o mnie - ładnie to tak?
![]()
Pozdrawiam Sylwia
"bolek" pisze:Szkoda że na północnym wschodzie taka posucha w Lancie, bo gdyby znalazła się jeszcze 1-2 osoby to chętnie bym pojechał (po raz pierwszy). Samemu jednak to zbyt duże obciążenie finansowe, jakby nie było 500km w jedna strone
Nie widze takiej możliwości, żeby Ciebie nie było!"AleX" pisze:trzeba jeszcze z lemaxx'em porozmawiac.... ale najprawdopodobniej nie..."Kondziu" pisze:Alex a co z Tobą? Jedziesz?