Tak ja napisałem że będzie promocja cyt:"wujekp" pisze:Mniej więcej raz w roku grzeję do Tychów, i ta droga nie jest niestety rewelacyjna. Dużo dziur (zwłaszcza na początku) i wąsko. Autostrada może i jest w pernamentnym remoncie, ale jednak w kilkadziesiąt minut można być w Tychach. Dużo przyjemniej i bezpieczniej. A koszty zapewne wyjdą podobne (szczególnie jeśli jak ktoś pisał obowiązuje "promocja")."Dudi" pisze:To jedzie ktoś w ogóle z Krakowa drogą nr 44???
"Informujemy uprzejmie, że w najbliższą sobotę, 20 października w godz. 7.00 - 10.00 oraz od 18.00 - 21.00 opłata za przejazd samochodem osobowym (stawka 1) całym odcinkiem autostrady będzie o połowę niższa.Opłata pobierana będzie tylko na bramkach wjazdowych, natomiast przejazd przez bramki wyjazdowe w powyższych godzinach będzie bezpłatny. Za przejazd odcinkiem A4 Katowice-Kraków zapłacicie Państwo zatem 6,50 zł zamiast 13 zł."
Tak więc czekam do ok 8.15 (mam nadzieje że ja też zdąże) na chętnych przejazdu razem z Krakowa autostradą - droga równiejsza niż przez Oświęcim a moja Lyberka nielubi dziur.