Pozdrawiam
JAAN Autoszyby (autoglass) ul. Robotnicza teren Archimedesa i klejenie"maciek" pisze:Odświeżam temat. Dzisiaj urwało mi się lusterko , z tym ze odpadło razem z blaszką metalową. To znaczy blaszka została w lusterku. Tam też na szybie został klej silikonowy (tak wygląda). Więc co dalej robić?
Na stacjach benzynowych poszukaj kleju do lusterek wstecznych. Działa bo sam kleiłem. Takie dwie małe fiolki (szklane)."maciek" pisze:Odświeżam temat. Dzisiaj urwało mi się lusterko , z tym ze odpadło razem z blaszką metalową. To znaczy blaszka została w lusterku. Tam też na szybie został klej silikonowy (tak wygląda). Więc co dalej robić?
Krótkotrwały efekt. Nie sprawdza się to latem. Jak słońce przygrzeje na szybę to masz pewne że lusterko odleci."przemas81" pisze:jak mi odeszło lustreko od szyby to przykleili mi na taką dwustronna taśmę-trzymało jak diali
"wega" pisze:Krótkotrwały efekt. Nie sprawdza się to latem. Jak słońce przygrzeje na szybę to masz pewne że lusterko odleci."przemas81" pisze:jak mi odeszło lustreko od szyby to przykleili mi na taką dwustronna taśmę-trzymało jak diali