1. co do schowków to ja nie jestem zwolennikiem schowków i schoweczków, często nie praktycznych bo są tak małe że nic do nich włożyć nie można...schowki w drzwiach i przed pasazerem oraz półeczka pod radiem w zupełności mi wystarczaja

2. półeczki przed pasazerem nie wykorzystuje...traktuje ją jako detal stylistyczny deski

3. zła widoczność do tyłu...fakt...ale ta wada występuje w większości samochodów z szerokim 3 słupkiem

4. brak podłokietnika też mi doskwiera i już myśle jaki zakupić (może macie jakieś doświadczenia z uniwersalnymi podłokietnikami?)

5. u mnie na mało miejsca nad głową z tyłu nikt nie marudził...a mi to nie przeszkadza bo z tyłu nie podróżuje

6. trzeszczące tylna półka...to jest masakra! podklejałem i dalej trzeszczy do tego ostatnio na wertepach tylna klapa też coś podskakuje...muszę się tym zająć

7. co do deski to nie powiem złego słowa bo po pierwsze mi się bardzo podoba a po drugie u mnie nic nie trzeszczy a i materiał jest miekki i sprawia wrażenie bardzo dobrego

8. fakt biegi wchodzą z małym haczykiem ale ja to lubie...nie lubie skrzyń typu japończyk gdzie mam odczucie jak by skrzynia była zrobiona z gumy

9. to akurat dla mnie plus

10. spryskiwacz z tyłu to chyba kwestia wyregulowania strumienia...miejsca gdzie pada płyn...u mnie działa bez zarzutu

Mnie denerwuje jeszcze zamek bagażnika...a raczej to że można go otworzyć tylko ze schowka...trzeba chyba założyć alarm z osobnym otwieraniem bagażnika i będzie po problemie