Zimowy spocik na Mazurach
Moderator: wujekp
23-25.11 - jestem w rozjazdach
No niestety i ja odpadam z tego weekendu. zmiana planów rodzinnych i wyjazd w polskę.
I "suma sumarum" bedziemy chyba zmuszeni przełożyć spocik do wiosny.
I "suma sumarum" bedziemy chyba zmuszeni przełożyć spocik do wiosny.
Wygląda na to że ciężko będzie się zgrać w tym roku. Może chociaż na początku przyszłego. Ja na Olsztynie to mogę się spotkać prawie codziennie ale po 21-szej.
LYBRA 1,9jtd LX OLSZTYN
Ja w zwykłe dni wieczorem też raczej jestem osiągalny, gorzej z weekendami - zwykle jakiś wyjazd mam. No ale byle do wiosny 

Witam Wszystkiech.
Święta i Nowy rok mineły, więc może odświeżymy trochę temet i może coś w styczniu da się wygospodarować wolnego czasu. Dodam że narazie jest śnieg i taka fotka kilku lucy w białym puchu miała by wygraną w zimowym spotkaniu bez problemu
Święta i Nowy rok mineły, więc może odświeżymy trochę temet i może coś w styczniu da się wygospodarować wolnego czasu. Dodam że narazie jest śnieg i taka fotka kilku lucy w białym puchu miała by wygraną w zimowym spotkaniu bez problemu

LYBRA 1,9jtd LX OLSZTYN
Trzeba rzucić jakieś hasło i znaleźć ładne miejsce, do którego nikt nie będzie miał za daleko. Trzeba by zadziałac dopóki śnieg leży.
Pracuję do 16.00 - 16.30, więc po tej godzinie jest już ciemnica, a ciekawe czy śnieg poleży do wekendu.
gg: 2554128
Pracuję do 16.00 - 16.30, więc po tej godzinie jest już ciemnica, a ciekawe czy śnieg poleży do wekendu.
gg: 2554128
No to ja rzucam temat spotkania.
Spotkać możemy się w tą sobotę tj. 5.01.07, miejsce spotkania proponuję Parking przy Dworcu autobusowym w Mrągowie, tam wybralibyśmy się w jakieś pobliskie knieje, jeśli będzie śnieg, na sesję zdjęciową. Rozważe też inne propozycje jeśli przynajmniej 67% chętnych wyrazi zainteresowanie konkurencyjną lokalizacją spotkania.
Czekam na szybkie odpowiedzi. Chodzi tez o to żeby autka były czyste do zdjęć (dlatego centrum miasta, można bedzie obmyć po brudzącej trasie).
Spotkać możemy się w tą sobotę tj. 5.01.07, miejsce spotkania proponuję Parking przy Dworcu autobusowym w Mrągowie, tam wybralibyśmy się w jakieś pobliskie knieje, jeśli będzie śnieg, na sesję zdjęciową. Rozważe też inne propozycje jeśli przynajmniej 67% chętnych wyrazi zainteresowanie konkurencyjną lokalizacją spotkania.
Czekam na szybkie odpowiedzi. Chodzi tez o to żeby autka były czyste do zdjęć (dlatego centrum miasta, można bedzie obmyć po brudzącej trasie).
LYBRA 1,9jtd LX OLSZTYN
Kurde proszę się tak szaleńczo nie zapisywać na spotkanie, parking w Mrągowie nie jest tak wielki żeby pomieścić wszystkich 

LYBRA 1,9jtd LX OLSZTYN
jeżeli w spocie mielibyśmy uczestniczyć tylko we dwóch, to chyba nie będzie sensu fatygować się do Mrągowa. Pod Olsztynem też są ładne plenery 

Witam
Ja niestety w styczniu nie dam rady w ogóle spiknąć się z kolegami. Mogę ale dopiero w lutym...
Ja niestety w styczniu nie dam rady w ogóle spiknąć się z kolegami. Mogę ale dopiero w lutym...
Liczę że będzie nas więcej. Zobaczymy czy tak i z jakich okolic, jeśli tylko Olsztyn to pewnie że Olsztyn."bolek" pisze:jeżeli w spocie mielibyśmy uczestniczyć tylko we dwóch, to chyba nie będzie sensu fatygować się do Mrągowa. Pod Olsztynem też są ładne plenery
LYBRA 1,9jtd LX OLSZTYN
Ja też się pisze , jak termin nie będzie kolidował z innymi sprawami to na pewno się pojawię.