ponoć inne z systemem nagłaśniającym juz istniejacym w samochodzie nie działaja dobrze!!!
czy ma znaczenia dla nawigacji, że pochodzi z auta kupionego w niemczech? czy zalete, że jest mapa całej Europy......
dzięki za wszystkie info

mapy Polski na pewno nie będzie...."skyblu" pisze:czy kupić radio orginalne z navi LANCI, do KAPPY, czy inne?
ponoć inne z systemem nagłaśniającym juz istniejacym w samochodzie nie działaja dobrze!!!
czy ma znaczenia dla nawigacji, że pochodzi z auta kupionego w niemczech? czy zalete, że jest mapa całej Europy......
dzięki za wszystkie info![]()
![]()
ja bym sie tak do konca nie zgodzil z tym, ze glosniki sa do bani...."Boorek" pisze:mapy Polski na pewno nie będzie...."skyblu" pisze:czy kupić radio orginalne z navi LANCI, do KAPPY, czy inne?
dzięki za wszystkie info![]()
![]()
jesli się nie mylę to radio nie ma znaczenia, bo słaby dźwięk w kappie jest wina glośników, a miejsca są tak pomyślane że ciężko włożyć jakieś inne głośniki. Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem będzie kupienie jakiegoś nowego porządnego radia, bo pewnie będzie lepsze niż min sześcioletnie od Kappy. Pozdrawiam
moze dlatego ze Sony?"Ubiq" pisze:W Kappie nagłośnienie jest dziadowe... mam najwyższy model Sony na CDki zmieniarkę i gra to kiszkowato...
nie wiem jakie jest radio w Kappach, ale jesli chodzi Ci o glosniki, to Clarion nie specjalizuje sie w ich konstrukcji. w przeciwienstwie do radioodwtarzaczy.."Ubiq" pisze:Jak Clarionowi nie wstyd to markować swoim logiem ;( ?
hmmmm?"maki" pisze: nie wiem jakie jest radio w Kappach, ale jesli chodzi Ci o glosniki, to Clarion nie specjalizuje sie w ich konstrukcji. w przeciwienstwie do radioodwtarzaczy..
a czy ja napisalem ze Clarion nie robi glosnikow? chodzi mi o ich jakosc... ktora nie jest jak na tak powazna firme zadowalajaca."Ubiq" pisze:hmmmm?"maki" pisze: nie wiem jakie jest radio w Kappach, ale jesli chodzi Ci o glosniki, to Clarion nie specjalizuje sie w ich konstrukcji. w przeciwienstwie do radioodwtarzaczy..