Sekwencja do Kappy z Turbo-polecacie???

Problemy, porady i opinie dotyczące LPG w Naszych Lanciach
jarecki

Post autor: jarecki » 28 sty 2008, 8:33

Witam w klubie Lancia!, jestem nowy i
Mam prośbe do uzytkowników, którzy mi doradzą czy w kappie 2.0 16v TURBO sekwencyjny się sprawdzi, mam rózne opinie i nie wiem co zrobić . Ponizej Kappa, która mam zamiar na dniach kupić.
skracamy linki Taz

Jarek-Śląsk.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2008, 8:52 przez jarecki, łącznie zmieniany 1 raz.

jarecki

Post autor: jarecki » 28 sty 2008, 8:51

musze go śledzić aby mieć pewność,ze zrobie dobrze instalując gaz-bądz bardziej wyrozumiały

Boorek

Re: Sekwencja do Kappy z Turbo-polecacie???

Post autor: Boorek » 28 sty 2008, 9:19

"jarecki" pisze:Witam w klubie Lancia!, jestem nowy i
Mam prośbe do uzytkowników, którzy mi doradzą czy w kappie 2.0 16v TURBO sekwencyjny się sprawdzi, mam rózne opinie i nie wiem co zrobić . Ponizej Kappa, która mam zamiar na dniach kupić.
http://allegro.pl/item299152572_otomoto ... coupe.html

Jarek-Śląsk.[/b]
Witam! to jest Kappa 2.0 20v turbo i na forum jest kilku użytkowników którzy jeżdżą/jeździli z sekwencyjnym gazie na takich silnikach-uzyj opcji szukaj. Podobno polecany jest prins ale poszukaj dokładnie, albo poczekaj aż ktoś odpowie. Swoją drogą autko niesamowicie mi się podoba 8) :D Pozdrawiam

jarecki

Post autor: jarecki » 28 sty 2008, 9:41

nie umię znależć kogoś, kto taką ma kappe, czy ta ,którą planuje kupić to 20v?

Boorek

Post autor: Boorek » 28 sty 2008, 10:30

"jarecki" pisze:nie umię znależć kogoś, kto taką ma kappe, czy ta ,którą planuje kupić to 20v?
tutaj masz link (kliknij) napewno dowiesz się trochę Tak tamta coupe jest pięciocylindrowa z 20 zaworami, wersje 16v miały 205 KM i były montowane przed liftingiem Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: LPG :::”