p.s. mieszkam na wylocie na warszawe wiec fajnei by bylo gdyby ten ktos miał warsztat w tej okolicy, nie wiem czy udało by mi sie dojechac lucynka gdzies dalej na kolach
Moderator: MiroMiglia
"lukasz22i" pisze:prosze o namiary na jakiegoś kumatego i w miare możliwości nie drogiego mechanika z Wrocławia,
dzięki za info,...ja chwilowo wynajmuje domek w Domaszczynie ale przez Zakrzow zdarza mi sie jeździc:)"D1" pisze:Kontakt na warsztat masz na PW. A ja mieszkam na Zakrzowie.
dzieki qwielkie:) o kogos takiego mi chodziło...na Rakowej na przeciwko Korony jest centrum warsztatów i nie wiadomo do ktorego jechac"Simon" pisze:Mój zaufany mechanik z Psiego Pola.
Ma prymitywny warsztat ale takie rzeczy jak sprzęgła, rozrządy, termostaty zawieszenia robi. Robił mi sprzegło w Bravo. I teraz się do niego wybieram z Lyberką.
Bardzo solidny, niedrogi a przede wszystkim nie naciąga i nie doszukuje się problemów tam gdzie ich nie ma.
Chyba sie nie obrazi jak podam jego numer do ogólnej wiadomości.
Warsztat sie nazywa Combi. Na ulicy Kiełczowskiej na terenie LZN-u.
tel. 509 359 969 ( Zbyszek bodajże ).
super, a trudno do niego trafić? w piatek biore wolne zeby coś załatwic z kappa, podjade do niego i zapytam co to moze byc i ewentualnie na kiedy moglby mi lucyne sprawdzic/zrobić...stoi juz 2 tyg w garazu"Simon" pisze:Na Rakowej kilku moich znajomych się nacięło. Kombinator koło kombinatora. Przyjedziesz na wymianę filtra a będą Ci wmawiać, że pół samochodu masz do wymiany.
Ten mi robił sprzęgło, rozrząd, znajomemu w Astrze zawieszenie przednie i nie mam(y) mu nic do zarzucenia. A przede wszystkim mam go praktycznie pod domem![]()
Przy wymianie sprzęgła poprosiłem, żeby przy okazji profilaktycznie wymienił mi linkę. Ale mi jej nie wymienił bo stwierdził, że jest zdrowiutka i nie ma takiej potrzeby. Inny to by wymieniał czy jest dobra czy zła i jeszcze by se niezłą marżę na częściach policzył. I od tej pory jeżdżę do niego regularnie