Serwis w Krakowie
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Serwis w Krakowie
Ktokolwiek wie niech powie. Serwis Fiata przy ul. Barbary w Krakowie (Bieżanów). To że nie jest tani wiem ale czy jest ok. Wdzięczny będę za ew. informacje.
- Marcin_K
- Imię: Marcin
Serwis w Krakowie
Serwiswoałem tam kiedyś Iveco i nawet Citroena Jumpera i nigdy niebyło problemów, raczej solidny serwis
byly Thema 2.5 TD
Kappa 3.0 V6 24v automat
Kappa 3.0 V6 24v automat
-
Serwis w Krakowie
Dzięki i pozdrawiam. We wtorek jadę tam ze swoją lucynką (lybra SW 1.6).
Serwis w Krakowie
Oczywiście napisz później o wrażeniach"Benito" pisze:Dzięki i pozdrawiam. We wtorek jadę tam ze swoją lucynką (lybra SW 1.6).

Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

-
Serwis w Krakowie
Niestety okazało się, że powolutku ale nieuchronnie rozszczelnia się chłodnica. W piątek jadę wymienić ale nie kupowałem w serwisie (drożej o ponad 300 zł bo mieli tylko oryginalną z BB) tylko w sklepie na Stoczniowców (chłodnica VALEO). Po wymianie napiszę o wrażeniach.
Pozdrowienia
Benito
Pozdrowienia
Benito
Ach Benito
Tylko u "chłopców" na Saskiej nie kombinuj no chyba, że chcesz poświęceć swoją (kiedyś moją) na testowanie przez nowych mechaników
Pozdrowienia
Pozdrowienia
Ostatnio zmieniony 01 gru 2007, 4:42 przez lukosm, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię Lancie Phedre
-
Serwis w Krakowie
Ukasz!!!! To Ty? A felgi kupiłeś? Bo lucyna to ci w końcu zardzewieje w garażu.
Benito Lancia Lybra 1.6 SW
Benito Lancia Lybra 1.6 SW
Serwis w Krakowie
Kupiłem wczoraj znalezli mi goscie z saskiej felgi od stilo - pasuja i tansze
Kupię Lancie Phedre
-
Serwis w Krakowie
No to teraz możesz śmigać
Benito
Lancia Lybra 1.6 SW

Benito
Lancia Lybra 1.6 SW
gdzie serwis i skad częci w Krakowie
witam. Przymierzam sie do kupna pierwszej w życiu Lanci (Libra 1,9 115 KM). Nigdy wcześniej nie spotkałem sie z ta marka. Chciałbym sie dowiedzieć gdzie najlepiej można serwisować lancie i skąd brać części? Dużo moich znajomych jak tylko dowiedziało sie że chce kupić lancie to chwyciło sie za głowę i kazali mi jeszcze raz przemyśleć sprawę. Bo to włoskie delikatnie i będzie sie psuło. Ale jak czytam coraz więcej recenzji o lanci okazuje sie ze jest to bardzo dobra marka tylko mało popularna. Czy możecie napisać czy prócz serwisowania czy czesto zaglądacie do mechaników? Musze sie umówić na jazdę testowa bo jestem ciekaw co te 115 koni potrafi. Dziękuje za każdą wskazówkę.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Serwis w Krakowie
masz upatrzony jakis kolor wnetrza- ja osobiscie preferuje jasne (bezowe wnetrze, tapicerka i deska w bezu . Polecam i nie słuchaj gdyby opowiadali ze sie pobrudzi. Jak ktos jezdzi autem z czarnym wnętrzem i nigdy go nie czyscil to nie wsiadaj do tak brudnego auta.
Co do tych łapiacych sie za głowe na słowa LANCIA . Przypuszczam ze zaden z nich nigdy Lanci nawet nie dotykał i tacy to własnie - ZNAWCY- łapią sie za głowe jezdza swoimi nudnymi VW polo albo corolami z 88 r i beda nudzic o awaryności.
Będziesz dbał i troszczył się jak o piękną długonogą włoszkę to ona nigdy cie nie zawiedzie - tak jest z Lancią.
Co do tych łapiacych sie za głowe na słowa LANCIA . Przypuszczam ze zaden z nich nigdy Lanci nawet nie dotykał i tacy to własnie - ZNAWCY- łapią sie za głowe jezdza swoimi nudnymi VW polo albo corolami z 88 r i beda nudzic o awaryności.
Będziesz dbał i troszczył się jak o piękną długonogą włoszkę to ona nigdy cie nie zawiedzie - tak jest z Lancią.
Kupię Lancie Phedre
Serwis w Krakowie
Te Benito telefon zagubiłeś nic nie dzwonisz ostatnio a ja nówki reflektory mam hehe i nowy grill czeka na mnie na poczcie wiec bedzie juz z przodu jak twoja
Kupię Lancie Phedre
-
- Klubowicz
- Imię: Marek
- Kontakt:
Serwis w Krakowie
taaaa, a swistak na to: niemozliwe. tak to tylko w erze."lukosm" pisze:
-
Serwis w Krakowie
taaaa, a swistak na to: niemozliwe. tak to tylko w erze.[/quote]
To nie tak. Ma być : ''takie rzeczy...to tylko w ERZE"
Lancia Lybra 1.6 SW
To nie tak. Ma być : ''takie rzeczy...to tylko w ERZE"
Lancia Lybra 1.6 SW