czy zna ktos z szanownej braci jakiegos magika w Wielkopolsce a Poznaniu najchetniej, ktory ma pojecie jak podlaczyc instalacje gazowa(zwykłą) do mojej Lanci Thema 3.0 V6 SW.
wdzieczny za cokolwiek

"Kondziu" pisze:Auto gaz Domański
Polecana firma w Poznaniu. Po założeniu gazu i naklejeniu jego naklejki są zniżki na wybranych stacjach
A nie lepiej odżałować 1500zł na graty i założyć sobie już wtrysk gazu i cieszyć się autem a nie ciągle z nim użerać??"JR" pisze:witam
czy zna ktos z szanownej braci jakiegos magika w Wielkopolsce a Poznaniu najchetniej, ktory ma pojecie jak podlaczyc instalacje gazowa(zwykłą) do mojej Lanci Thema 3.0 V6 SW.
wdzieczny za cokolwiek
"GrzesiekK" pisze:A nie lepiej odżałować 1500zł na graty i założyć sobie już wtrysk gazu i cieszyć się autem a nie ciągle z nim użerać??"JR" pisze:witam
wdzieczny za cokolwiek
pzdr. Grzesiek
"JR" pisze:1500ZŁ kain problem,tylko gdzie mi za takie grosze ktos zalozy wtrysk gazu???? A i jakie graty bo troche sie gubię
"GrzesiekK" pisze:"JR" pisze:1500ZŁ kain problem,tylko gdzie mi za takie grosze ktos zalozy wtrysk gazu???? A i jakie graty bo troche sie gubię
Butle masz, kwity już też, LPG w dowód wbite, kupujesz sterownik STAG300-6 do tego wtryski PLANIJET, reduktor KME Gold, zaszywasz się na dzień z garażu i zrobione
To co podałeś to syf, tylko sterownik i kable z tego zestawu by się nadały, reduktor emmagas porażka, wtryski od razu do wyrzucenia, filtr fazy lotnej też porażka.