Kappa - amortyzatory tył
- norbiwolow
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Kappa - amortyzatory tył
niestety ale masz bezdyskusyjną rację prezesjm 

Kappa - amortyzatory tył
"prezesjm" pisze:To nie pech ale skrajna nieodpowiedzialność. Jak moja babcia mawiała : stać cię na krowę to powinno i stać na łańcuch dla niej. Drobna niesprawność przy tym testowaniu, małe bum w nowsze auto, dodatkowo uszczerbek na zdrowiu u poszkodowanego Egon pozbywa się dochodów na ładnych parę latek. Jak klient szczwany to buja się po sanatoriach przez pół życia na koszt Egona a twoi koledzy po fachu mają robotę i niezłą prowizyjkę. Czy warto dla tych kilku stówek narażać się na takie ryzyko ? Nie toleruje pijaczków na drodze i ludzi bez ubezpieczeń bo nie mam czasu i ochoty ciągać się latami po sądach by odzyskać kasę za rozbite auto. Życie mnie tego nauczyło."norbiwolow" pisze:ale masz chłopie pecholca
czyli za brak oc jakeś 3 paczki jak się nie myle - oj dokopałbym sąsiadowi co zgłosil niebieskim ten fakt
masz racje ,ale ja ta kappe kupiłem specjalnie wczesniej by sobie ja wyszykować i dopiero potem zarejestrować nie było sesnu rejestrowac auta teraz tym bardziej że delty nie sprzedaje do kwietnia ,a tam gdzie auto stało jak już pisałem jest to droga wiejska i gdyby mnie ktos nie podkablował auto wróciło by do garażu ,w każdym razie kappa juz odebrana z parkingu OC opłacone teraz juz musze rejestrowac
Lancia Klub Polska - Łódź
Lancia Thesis 2.4, Alfa 156 2.5 V6 Q-system
Kappa - amortyzatory tył
Witam
Może się mylę ale jeżeli długość obu amorków się zgadza oraz pozostałe wymiary to ja bym potraktował końcówki tokarką. To jest moje zdanie i oceniam to tylko po obu zdjęciach.
Może się mylę ale jeżeli długość obu amorków się zgadza oraz pozostałe wymiary to ja bym potraktował końcówki tokarką. To jest moje zdanie i oceniam to tylko po obu zdjęciach.
- norbiwolow
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Kappa - amortyzatory tył
jak ma mozliwośc wymiany to po co sie bawić w toczenie 

Kappa - amortyzatory tył
amorek ma utwardzany cały trzpień ,to ja bym nie ryzykował bo jak by pekł na zakrecie było by nie ciekawie pozatym ceny sa parwie identyczne"wega" pisze:Witam
Lancia Klub Polska - Łódź
Kappa - amortyzatory tył
Mówię co ja bym zrobił.
Mam możliwość zarówno przetoczenia jak i zahartowania ww. elementu ale jak może oddać to nie ma tematu.
Mam możliwość zarówno przetoczenia jak i zahartowania ww. elementu ale jak może oddać to nie ma tematu.