"onanizujemy" czy "bez urazy" ?"kartonik" pisze:Tego slowa mi wlasnie zabraklo podczas ostatniej dyskusji"Simon" pisze:Cicho bo zaraz kartonik wyskoczy, że znów się onanizujemy naszymi LanciamiBez urazy kartoniku
![]()
![]()

Moderator: stabraf
"onanizujemy" czy "bez urazy" ?"kartonik" pisze:Tego slowa mi wlasnie zabraklo podczas ostatniej dyskusji"Simon" pisze:Cicho bo zaraz kartonik wyskoczy, że znów się onanizujemy naszymi LanciamiBez urazy kartoniku
![]()
![]()
onanizujemy"Simon" pisze:"onanizujemy" czy "bez urazy" ?"kartonik" pisze:Tego slowa mi wlasnie zabraklo podczas ostatniej dyskusji"Simon" pisze:Cicho bo zaraz kartonik wyskoczy, że znów się onanizujemy naszymi LanciamiBez urazy kartoniku
![]()
![]()
Widać wolisz robić, niż gadać"kartonik" pisze:onanizujemy"Simon" pisze:"onanizujemy" czy "bez urazy" ?"kartonik" pisze:Tego slowa mi wlasnie zabraklo podczas ostatniej dyskusji"Simon" pisze:Cicho bo zaraz kartonik wyskoczy, że znów się onanizujemy naszymi LanciamiBez urazy kartoniku
![]()
![]()
no"Nat" pisze:Widać wolisz robić, niż gadać"kartonik" pisze:onanizujemy"Simon" pisze:"onanizujemy" czy "bez urazy" ?"kartonik" pisze:Tego slowa mi wlasnie zabraklo podczas ostatniej dyskusji"Simon" pisze:Cicho bo zaraz kartonik wyskoczy, że znów się onanizujemy naszymi LanciamiBez urazy kartoniku
![]()
![]()
"flustracji" nie mamy ale frustracje s pofodu nie kszystania z opcji "szukaj" czasem mamy."cacin" pisze:Rozumiem Waszą flustrację, że nie korzystałem z wyszukiwarki lecz to z rozpędu zawsze to można dowiedzieć się czegoś nowego, a tak na serio to fakt mój błąd.
ba, sie spelnia jakas konkretna funkcjeemczo pisze:"cacin" pisze:... "zawsze" nadaje się do bicia i zbicia kłopotliwego OT.
pozdrowienia dla kartonika
może ty już jesteś "piszącą legendą" LKP"kartonik" pisze: ba, sie spelnia jakas konkretna funkcje![]()
taaaa"emczo" pisze:może ty już jesteś "piszącą legendą" LKP"kartonik" pisze: ba, sie spelnia jakas konkretna funkcje![]()