Podlasie-reaktywacja- czy ktoś chętny na spocik?
Moderator: wujekp
Witam! Przeglądając forum zauważyłem, że przedstawiciele prawie wszystkich regionów Polski organizują wiosenne spotkania klubowiczów. A my z podlasia nawet raz się nie spotkaliśmy. A więc proponuję wziąść się w garść, zaprzęgnąć nasze niunie i spowodować mały zlocik Lancii z naszego regionu. Po świętach rzecz jasna. Powiedzmy w następny weekend. Miejsce według uznania (Białystok i okolice). Nie zostawajmy z tyłu! Czekam na propozycje.
Przez 6 lat: --- Ciemnozielona LANCIA KAPPA 3.0 V6 ---
Teraz: --- Szara LANCIA LYBRA Emblema 2.4jtd ---
hehe, ja to bym się chętnie pojawił w święta, ale do B-ku to mi trochę nie po drodze
ja mogę być dostępny na podlasiu albo w święta, albo 2 tyg. po, ale raczej w okolicach Łosice-Biała-Siemiatycze 
pozdrawiam drugi w kolejności najpiękniejszy region Polski!

pozdrawiam drugi w kolejności najpiękniejszy region Polski!
jest: Y10T [ było: A112, 7 x Y10, 2 x Y ][ tel. 574-797-629 ]

Marnie z frekwencją! Przykro normalnie choć z drugiej strony okres świąteczny więc zrozumiałe. Panowie i Panie spotkajmy się, porozmiawiamy o naszych autkach! Pozdrawiam ze świętami
Re: Podlasie-reaktywacja- czy ktoś chętny na spocik?
Witam"jaro80" pisze:Witam! Przeglądając forum zauważyłem, że przedstawiciele prawie wszystkich regionów Polski organizują wiosenne spotkania klubowiczów. A my z podlasia nawet raz się nie spotkaliśmy. A więc proponuję wziąść się w garść, zaprzęgnąć nasze niunie i spowodować mały zlocik Lancii z naszego regionu. Po świętach rzecz jasna. Powiedzmy w następny weekend. Miejsce według uznania (Białystok i okolice). Nie zostawajmy z tyłu! Czekam na propozycje.
nawet bym się zjawił jakby coś się ustaliło....
ja zazwyczaj jestem w Bialym w każdą pierwsza niedzielę miesiąca na spocie GPA tak więc zapraszam można się przy tej okazji również spotkać ....
Co do pierwszej niedzieli kwietnia to chętnie się pojawię na chwilę pogadać na 1000-lecia PP
to zapraszam - jak się nic nie zmieni i nie wyskoczy nieprzewidzianego to ja będę.... i pewnie będzie jeszcze jeden człowiek z themą turbo (gdzieś tu się tez szwenda poforum"jaro80" pisze:Co do pierwszej niedzieli kwietnia to chętnie się pojawię na chwilę pogadać na 1000-lecia PP

A może połączyć siły dwóch regionów?! Tylko my lubelacy nie mozemy się spotkać...ale warto się zastanowić.
Artystyczna Fotografia Profesjonalna 0606 65 32 66. ZaPrAsZaM!i!
To jak thema turbo to czemu nie
. No to miejsce juz jest, teraz ludzi jeszcze trzeba. No panowie i Panie zapraszamy!

A co do połączenia sił kleyo24 to niezły pomysł tylko jeśli chodzi o spocik w Lublinie czy niedalekich okolicach to może być ciężko zgrać trochę ludzi z naszego regionu bo to jakieś 250km (z Białegostoku- jeśli o mnie chodzi) co wiąże się też z zarezerwowaniem sobie całego dnia. Ale jestem dobrej myśli-wiosna pozytywnie nastraja.
zawsze można zrobić gdzieś w połowie drogi jakieś całodzienne grill-party"jaro80" pisze:A co do połączenia sił kleyo24 to niezły pomysł tylko jeśli chodzi o spocik w Lublinie czy niedalekich okolicach to może być ciężko zgrać trochę ludzi z naszego regionu bo to jakieś 250km (z Białegostoku- jeśli o mnie chodzi) co wiąże się też z zarezerwowaniem sobie całego dnia. Ale jestem dobrej myśli-wiosna pozytywnie nastraja.

właśnie o tym myslałem"DZIDA" pisze:
zawsze można zrobić gdzieś w połowie drogi jakieś całodzienne grill-party

Artystyczna Fotografia Profesjonalna 0606 65 32 66. ZaPrAsZaM!i!
A więc jak tak to oczywista jestem za!
"DZIDA" pisze:to zapraszam - jak się nic nie zmieni i nie wyskoczy nieprzewidzianego to ja będę.... i pewnie będzie jeszcze jeden człowiek z themą turbo (gdzieś tu się tez szwenda poforum"jaro80" pisze:Co do pierwszej niedzieli kwietnia to chętnie się pojawię na chwilę pogadać na 1000-lecia PP
a nie chodziło o dedre turbo ?

mój błąd"marcin77" pisze:"DZIDA" pisze:to zapraszam - jak się nic nie zmieni i nie wyskoczy nieprzewidzianego to ja będę.... i pewnie będzie jeszcze jeden człowiek z themą turbo (gdzieś tu się tez szwenda poforum"jaro80" pisze:Co do pierwszej niedzieli kwietnia to chętnie się pojawię na chwilę pogadać na 1000-lecia PP
a nie chodziło o dedre turbo ?

przy okazji lokalnego spotu był 3 lancie

na pierwszym planie moja dedra, srebrna lybra dzidy, oraz kapiszon jaro80

rzut boczny (ktoś zna kod koloru mojego auta ??