30.03.2008 - Lancia Mazovia Spot
Moderator: Wilkin
wiesz, mi by się delikatna rozedma przydała - zacząłbym wyglądać jak człowiek, a nie jak szkielet z sali od biologii 

jest: Y10T [ było: A112, 7 x Y10, 2 x Y ][ tel. 574-797-629 ]

co racja to racja...."dunin" pisze:wiesz, mi by się delikatna rozedma przydała - zacząłbym wyglądać jak człowiek, a nie jak szkielet z sali od biologii

ja, oczywiście, popieram opcję szczęśliwicką (bardzo egoistycznie). o ile w ogóle dunin mnie zabierze np. w charakterze dodatku do Y10

szczęśliwice są jednak niezbyt sensowne, bo zapomniałem, że stok już czynny i z tego względu parking przy pubie jest dość oblegany, a że mały to może być kłopot także z tej propozycji to sam się wycofuję.
jest: Y10T [ było: A112, 7 x Y10, 2 x Y ][ tel. 574-797-629 ]

"Weeb" pisze:OK, nie będę tworzył osobnej ankiety. Jest 5 możliwośći:
1) Barka przy Moście Poniatowskiego (zjazd pod mostem w kierunku na Gdańsk)
2) Barka przy moście Łazienkowskim (wjazd z ulicy Czerniakowskiej w ulicę Zaruskiego za Strażą Miejską - kierunek Gdańsk)
3) Szczęśliwice (konkretną nazwę kanjpki i parkingu poda Dunin
4) Spotkanie na Torwarze (uzgodni się gdzie uderzamy dalej)
5) Spotkanie w Blue City (nie wiadomo czy szara strefa nie jest zamknięta)
Poza tym poruszyłbym kwestię spotkań cyklicznych i jednego miejsca spotkańBędize łątwiej w przyszłości
Mój głos oddaję na NUMER 2, barka przy moście Łazienkowskim. Nie zdążę sprawdzić czy pomieści się 20 samochodów przy Poniatowszczaku.
To gdzie sie spotujemy

OK widze, że nikt nie chce podjąć decyzji, Szczęśliwice odpadły.
Proponuję spotkać się na Torwarze.
Pogodę zapowiadają słoneczną więc nie powinno być problemu. Podejmiemy decyzję na miejscu czy chcemy gdzieś usiąść na herbacie czy nie.
Myślę, że trzebaby przedyskutować sprawę miejsca oraz terminu cyklicznych spotkań
Czy można odpowiednie info podkleić na 1 stronie?
Pogodę zapowiadają słoneczną więc nie powinno być problemu. Podejmiemy decyzję na miejscu czy chcemy gdzieś usiąść na herbacie czy nie.
Myślę, że trzebaby przedyskutować sprawę miejsca oraz terminu cyklicznych spotkań

Pozdrawiam
Łukasz
------------------------------------------------------------------------
Była ostra Włoszka Lancia Kappa 3.0 '97
Łukasz
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Mi torwar bardzo odpowiada- mozna to połączyc z wiosennym spacerem z synem w Łazienkach"Weeb" pisze:OK widze, że nikt nie chce podjąć decyzji, Szczęśliwice odpadły.
Myślę, że trzeba by przedyskutować sprawę miejsca oraz terminu cyklicznych spotkań

Prosze o ewentualne protesty tych, którzy sa z tej miejscowki niezadowoleni. jesli wszystko będzie OK, za 2 godziny podklejam info, że ostatecznie odbędzie się na torwarze do pierwszej wiadomości w poście.
Stałe miejsce spotkań, to dotychczas było bluecity. Osobiście uwazam, że nie warto spotykac się zawsze w tym samym miejscu, lepiej poznawac nowe.
U kogo jest BANNER LKP ???
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

...nadal
nie wiem , gdzie mam dotrzeć !
Nie sądzę ,że spędzicie cały piękny dzień na parkingu Torwaru !

Nie sądzę ,że spędzicie cały piękny dzień na parkingu Torwaru !

No i jeszcze moze wstepnie ustalimy godzinę?
My z Marco jesteśmy aktywni od 10.30-11.00
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Później wpadniemy zapewne do ktorejś z okolicznych knajp. a może przejazd kolumny do tych barek na Wiśle?"Sixt" pisze:No i jeszcze moze wstepnie ustalimy godzinę?
10.30 wydaje sie byc troche wczesna godzina- dotychczas spotykalismy się koło 15. Może 11.30?
Pozdrawiam
Nat
Nat

-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Łukasz
Spot
Witam
A moze spotkamy sie na Torwarze Lub Placu Konstytucji(środek na parkingu) i później uderzymy na barke przy Łazienkowskiej i zaczyniemy o godz. 12.00????:)))))))))))
A moze spotkamy sie na Torwarze Lub Placu Konstytucji(środek na parkingu) i później uderzymy na barke przy Łazienkowskiej i zaczyniemy o godz. 12.00????:)))))))))))
Lancia Kappa 2.4 JTD 2000r.
Łukasz
tel. 0 506 124 641
Łukasz
tel. 0 506 124 641
Podejrzewam, że zanim się spotkacie i dotrzecie z Okęcia na Torwar, będzie około godziny 12."Nat" pisze:Później wpadniemy zapewne do ktorejś z okolicznych knajp. a może przejazd kolumny do tych barek na Wiśle?"Sixt" pisze:No i jeszcze moze wstepnie ustalimy godzinę?
10.30 wydaje sie byc troche wczesna godzina- dotychczas spotykalismy się koło 15. Może 11.30?
Więc myślę, że spokojnie spotkanie można zaplanowac na godzinę 12.00. Do godziny 13.00 poczekamy na spóźnialskich, a na miejscu podejmiemy męską decyzję dokąd się przemieścimy

Pozdrawiam
Łukasz
Łukasz
Nie lepiej o 15tej tak jak zawsze bo my bedziemy jechac z działki
Nie no Weeb..
Nie rob z nas emerytów ze będziemy 2 godziny jechać z Okęcia na Torwar. Ja wiem że mam powolnego TDS'a ale bez przesady
A tak juz powaznie wracając do tematu to mi pasuje każda godzina, jak mówiłem jestem na nogach od 10 i obiecałem pomóc Marco w dostaniu się do miejsca spotu więc to Jego trzeba pytać nie mnie co do godziny
. W sumie godz. 12 to chyba dobry pomysł.
A jeszcze bardziej podoba mi się wyruszenie z Placu Konstytucji

A tak juz powaznie wracając do tematu to mi pasuje każda godzina, jak mówiłem jestem na nogach od 10 i obiecałem pomóc Marco w dostaniu się do miejsca spotu więc to Jego trzeba pytać nie mnie co do godziny

A jeszcze bardziej podoba mi się wyruszenie z Placu Konstytucji

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Zapewne zauwazyliscie, że decyzja została podjęta-
SPOTYKAMY SIĘ O 12.00 NA TORWARZE
Póxniej przejazd na barkę- git.
I co, znajdzie się ten posiadacz bannera?
SPOTYKAMY SIĘ O 12.00 NA TORWARZE
Póxniej przejazd na barkę- git.
I co, znajdzie się ten posiadacz bannera?
Pozdrawiam
Nat
Nat